16 / 05 / 2024

Türk Telekom internet aboneliklerine zam! Artış sonrası en düşük paket kaç lira oluyor?

Türk Telekom internet aboneliklerine zam! Artış sonrası en düşük paket kaç lira oluyor?

Türkiye'de elektrik, su, doğal gaz zamları derken internete de zam geliyor. Bankalara olan borcunu ödeyemeyen Türk Telekom'un Varlık fonu tarafından satın alınmasının ardından internet aboneliklerine zam geleceği öğrenildi. En düşük paket kaç lira oldu? İşte detaylar...



TÜRKİYE GENİŞBANT İNTERNET HIZINDA 102. SIRADA

Türkiye sabit genişbant hızında 180 ülke arasında 102. sırada. Bu şu demek; 2 çocuklu 4 kişilik bir aile aynı anda interneti verimli kullanamıyor. Yine BTK’nın son güncel raporuna göre, Türkiye’deki sabit internet abonelerinin yüzde 32’si 10-16 Mbps; yüzde 24’ü, 16-24 Mbps; yüzde 8’i ise 4-10 Mbps arası hızda bağlantı sunan paketleri kullanıyor. Yani internet kullanıcılarının yüzde 65’i gelişmiş ülkelerde abonelere seçenek olarak dahi sunulmayan paketleri kullanıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön