14 / 05 / 2024

Türkiye'nin deprem ile mücadelesi ve Deprem Sigortası'nın önemi! 

Türkiye'nin deprem ile mücadelesi ve Deprem Sigortası'nın önemi! 

Ülkemizde art arda meydana gelen yıkıcı depremler yeterince hazırlıklı olmadığımızı gösteriyor. Peki geleceğe yatırım olan deprem sigortasının önemi nedir?



  Türkiye nin deprem ile mücadelesi ve Deprem Sigortası nın önemi! 

DEPREM SİGORTASININ ÖNEMİ NEDİR? 

Yaşanan deprem sonrası barınma ihtiyacı birçok kişinin büyük sorunu haline geldi. Ancak ülkemiz için önemli olan deprem sigortası, bu soruna finansal destekte bulunarak, depremin neden olabileceği maddi zararlara ve yangın, patlama, yer kayması vb. durumlarda evinizi güvence altına alıyor. Sigorta maliyeti, evinizin veya iş yerinizin bulunduğu risk bölgesi, yaşı, yüzölçümü, inşaat türü ve temeli gibi faktörlere göre belirlenirken düzenli ödemelerle insanlara kolaylık sağlanıyor.

Geleceğe yapılan yatırım olarak da nitelendirilen deprem sigortası teminatlarla genişletilebilir. Quick Sigorta hızlı ve kullanıcı dostu teklif alt yapısı ile kullanıcılarına saniyeler içinde başta Konut ve Deprem Sigortası olmak üzere çok sayıda sigorta ürününde teklif sunuyor. Quick Sigorta DASK sayfası, deprem sigortasını saniyeler içinde satın alabileceğiniz imkanı tanıyor. Deprem Sigortalarında teminatlar standarttır ve bina inşa bedeline göre belirlenir ancak, konut sigortalarında teminatları araştırmak çok önemlidir.

Nokta atışı tahminlerde bulunan uzman isimden korkutan tahmin: “Dolar 35-40 TL’yi bulacak!”

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön