18 / 07 / 2024

 Ürünlere yoğun talep! 2023'te rekor bekliyorlar

 Ürünlere yoğun talep! 2023'te rekor bekliyorlar

 Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, 2022 senesinde hem satış hem de ürün çeşidini çoğalttıklarını ifade ederek,  2023 yılında perakendede 1,5-2 milyar, ihracatta da 250-300 milyon TL seviyelerinde gelir beklediklerini söyledi.




FİSKOBİRLİK ürünlerine yurt içi ve yurt dışında önemli ölçüde talep olduğunu belirten Bayraktar, “Nisan ayının ortasına kadar  3 vardiya tam kapasite doluyuz. Yeni siparişleri alınca artık yeni alternatifler yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

 Ürünlere yoğun talep! 2023 te rekor bekliyorlar

Bayraktar, Asya ve Afrika‘nın bir kısmıyla alakalı yoğun talep olduğunu bildirerek, Amerika’da her geçen gün hızlı büyüdüklerini,  Almanya, Fransa, Romanya, Cezayir ve Libya’nın da aralarında olduğu 28 ülkeye ihracat yaptıklarını söyledi.

İhracat, bir ülkenin diğer ülkelere satılan mal ve hizmetleri ifade etmektedir. İhracat, bir ülkenin ekonomisi için önemlidir çünkü ihracat,  ülkenin dış ticaret dengesini pozitif hale getirerek, döviz girdilerini arttırır. Aynı zamanda ihracat, ülkenin üretim kapasitesini kullanmasını sağlar ve ülkenin üreticilerine dünya pazarlarına erişim imkanı verir. İhracat, mal ve hizmetlerin yanı sıra, yatırımlar ve teknolojiler gibi unsurları da içerebilir.

Teknoloji ile hayatımıza girecek meslekler neler? İşte geleceğin çok kazandıracak meslekleri

Tüm yıl lider durdu son ay hüsrana uğradı! 2022’de rekor satışa ulaştı

Herkes fiyat yükseltirken o fiyat indirdi! Yeni abonelik hizmete başladı bile


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön