05 / 05 / 2024

Uzmanlardan yıl sonu gram altın tahmini! 1500 lira dediler tarih verdiler!

Uzmanlardan yıl sonu gram altın tahmini! 1500 lira dediler tarih verdiler!

Son günlerde yeniden yükselişe geçen gram altın 1019 TL seviyesine çıkarken, uzmanlardan gelen tahminler gündem yarattı. "Gram altın ne kadar olacak?" sorusuna yanıt veren uzmanlar, yıl sonunu işaret ederek yaptıkları tahminlerle dikkat çekti. İşte gram altın fiyatıyla ilgili son tahminler...



Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, NTV'de katıldığı canlı yayında ons altının önümüzdeki dönemde bir süre 1.800-1.950 dolar bandında hareket edeceğini söyledi. Önümüzdeki aylarda ise onsun 1.950 doların üzerine çıkacağını belirten Yıldırımtürk, sene sonuna doğru ise ons altının 2 bin 50 dolar olacağını öngördü.

"GRAM ALTIN YIL SONUNDA 1500 TL"

Uzmanlardan yıl sonu gram altın tahmini! 1500 lira dediler tarih verdiler!

Enflasyondaki yükseliş ve jeopolitik gerginlikler nedeniyle altın fiyatlarındaki yükselişin sürdürdüğünü belirten Yıldırımtürk, 985 liraya gerileyen gram altın fiyatlarının bugün itibariyle 1019 liraya yükseldiğini belirtti. Yıldırımtürk, önümüzdeki dönemlerde gram altının 1350 seviyelerine kadar yükselerek yıl sonu itibariyle 1500 seviyesine kadar yükseleceğini öngördü.

Editörün Notu: Bu haber 29 Temmuz 2022, saat 19.31'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 92 kuruş, euro 18 lira 20 kuruş, altının gramı ise 998 lira 35 kuruş değerindedir.

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan dolar uyarısı! Bu kez tarih verdi!

Asgari ücret gündemden düşmüyor! İktidardan yeni açıklama geldi!

Doğalgaz krizi bir başka kriz doğurdu: Tuvalet kağıdı kıtlığı kapıda!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön