02 / 05 / 2024

Vatandaşları dehşeti düşüren gelişme! Elektrik faturalarına zam yolda!

Vatandaşları dehşeti düşüren gelişme! Elektrik faturalarına zam yolda!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan karar doğrultusunda, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, elektrik piyasasındaki azami fiyat limitini yükseltti. Kararın elektrik faturalarına zam olarak yansıması bekleniyor.



'KAMUSAL  YAPI ŞART'

Olgun Sakarya, “Özel sektör elektrikte ithal kaynak bağımlısı üretim altyapısına mahkum. TL’nin döviz kurları karşısındaki değer kaybına seyirci kalınmasının sonuçları vatandaşa önümüzdeki günlerde doğal olarak zam olarak yansıyacak. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Üretim ve dağıtımda bir an önce kamusal yapıya dönülmesi şart olmuştur” dedi.

Vatandaşları dehşeti düşüren gelişme! Elektrik faturalarına zam yolda!

Editörün Notu: Bu haber 30 Temmuz 2022, saat 19.06'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 91 kuruş, euro 18 lira 20 kuruş, altının gramı ise bin 16 TL değerindedir.

"Büyük bomba patlayacak" diyen İslam Memiş eylül ayını işaret etti!

"Bir anda yükselecek" diyen Selçuk Geçer dolar için rakam ve tarih verdi!

Sigaraya zam mı geldi? İşte 29 Temmuz 2022 sigara fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön