17 / 05 / 2024

Yapay zeka adaletin peşinde! Yargıda yeni sistem ücretsiz kullanılacak

Yapay zeka adaletin peşinde! Yargıda yeni sistem ücretsiz kullanılacak

dejure.ai isimli arama motoru, Yapay zeka teknolojisinin hukuk alanında da kullanılması için bir çalışma başlattı.



YAPAY ZEKA NEDİR?

Yapay zeka, bilgisayar ve yazılım sistemleri tarafından yapılan, doğal dil, görme, problem çözme, öğrenme ve diğer özellikleri benzeri insan zekasına sahip olan aktivitelerdir. Yapay zeka, insan zekasının bir örneği olarak tasarlandı ve insanların yapabileceği işleri yapmayı amaçlar. Yapay zeka sistemleri, genellikle bir veri setinden öğrendikleri bilgileri kullanarak, insanların yapabileceği işleri yapmak veya insanların yapamayacağı işleri yapmak amacıyla tasarlandı. Örneğin, bir yapay zeka sistemi, bir görüntü içinde belirli nesneleri tanıyabilir ve bu nesneleri sınıflandırabilir.  ,

 Yapay zeka adaletin peşinde! Yargıda yeni sistem ücretsiz kullanılacak

Yapay zeka sistemleri, aynı zamanda insanların yapamayacağı hızda ve hassasiyette veri işleme işlemlerini de yapabilirler. Yapay zeka teknolojisi, son yılların en  hızlı gelişen teknolojilerinden biri olmuş ve birçok alanda kullanılmaya başlamıştır. Örneğin, yapay zeka sistemleri, otomobil sektöründe sürüş desteği sistemleri olarak kullanılırken, sağlık sektöründe de hastalıkların tanısında ve tedavisinde kullanılabilir.

Kırmızı ette fiyat yükseliyor! 120 liraya çıktı 

Bulaşık makinesi alana Quantum Max hediye! Arçelik'ten Aralık ayı fırsatı..29 Aralık fiyat listesi

Grundig bulaşık makineleri uygun fiyatlarla satışta! Teknosa'dan kredi fırsatı... İşte 29 Aralık 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön