21 / 05 / 2024

Yeni Levent'in değeri belli oldu! Emlak Konut GYO'nun açıkladığı rakam şok etti!

Yeni Levent'in değeri belli oldu! Emlak Konut GYO'nun açıkladığı rakam şok etti!

Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinin 2022 yıl sonu değerleme raporunu yayımladı. İşte Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinin değeri ve tüm detaylar...



Emlak Konut GYO Yeni Levent projesi, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Huzur Mahallesi, İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi'nde konumlanıyor. Projenin kuzeyinde Tem Otoyolu, doğusunda Reşatpaşa Mahallesi, batısında Kağıthane ilçesi ve Ayazağa Mahallesi bulunuyor. Yeni Levent projesi, E-80 Karayolu'nun güneyinde, Seyrantepe Metro Durağı'nın ise batısında yükseliyor. 

Projenin yakın çevresinde, Nef Stadyumu, Seyrantepe Metro Durağı, Seyrantepe Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kağırhane Devlet Hastanesi, Vadi İstanbul AVM, İstinye Üniversitesi Vadi Kampüsü, Avangart İstanbul, Skyland İstanbul yer alıyor. 

Yeni Levent in değeri belli oldu! Emlak Konut GYO nun açıkladığı rakam şok etti!

Emlak Konut GYO Yeni Levent projesi, İstanbul Havalimanı'na 30 kilometre, Avrasya Tüneli'ne 22 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 8 kilomertee, 15 Temmuz Şehirler Köprüsü'ne ise 7,5 kilometre mesafede konumlanıyor. 

53 bin metrekare konut alanına sahip olan Yeni Levent Projesi, içerisinde okul ve geniş bir korunun da bulunduğu toplam 103 bin metrekarelik yaşam alanına sahip. 

Yeni Levent, estetik ve fonksiyonel özelliklerle donatılan villa konforuna sahip geniş bahçeli daireleri ve yüksek tavanlı mimarisiyle ferah bir yaşam sunuyor. 

Geçtiğimiz günlerde Yeni Levent projesinde konut sayısının değiştiği açıklanmıştı. Bu kapsamda daha önce 448 adet olan konut sayısı 431 konut ve 20 ticari ünite şeklinde yenilendi. Böylece projede 958 adet konut ile 52 adet ticari ünite olmak üzere toplam bağımsız bölüm sayısı 1.010 olarak değişti. 

Yeni Levent in değeri belli oldu! Emlak Konut GYO nun açıkladığı rakam şok etti!

YENİ LEVENT PROJESİNİN DEĞERİ NE KADAR OLDU? 

Yeni Levent projesinin mevcut durumuyla KDV hariç toplam değeri 2 milyar 267 milyon 569 bin 835 TL, KDV dahil toplam değeri ise 2 milyar 675 milyon 732 bin 405 TL olarak belirlendi. 

Yeni Levent projesinin mevcut durumuyla Emlak Konut GYO payına düşen toplam değeri 1 milyar 670 milyon 958 bin 135 TL, projenin tamamlanması durumunda Emlak Konut GYO payına düşen toplam değeri ise 3 milyar 435 milyon 37 bin 43 TL şeklinde hesaplandı. 

Yeni Levent projesinin tamamlanması durumundaki bugünkü değeri ise 8 milyar 587 milyon 592 bin 607 TL olarak açıklandı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
"İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili Yeni Levent Projesi için hazırlatılan 2022 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü arsasına 7.7 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı!

Cer İstanbul projesinde ticari ünite sayısı değişti! 

 


Geri Dön