05 / 05 / 2024

Ağır yara alan kripto paralar gaza bastı! Kötü senaryo geride mi kaldı?

Ağır yara alan kripto paralar gaza bastı! Kötü senaryo geride mi kaldı?

Gündemden düşmeyen kripto paralar gaza bastı. Peki yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarda kötü senaryo geride mi kaldı? İşte kripto paralarda son durum...



YENİ LUNA’LAR PİYASAYA SÜRÜLDÜ 

Geçtiğimiz hafta cumartesi günü son zamanlarda sık sık gündeme gelen LUNA’da önemli bir güncelleştirme meydana geldi. LUNA yeni bir blockchain ağı üzerinde kripto para borsalarında listelendi.  Eski LUNA’lar LUNC (Luna Classic) şeklinde piyasada işlem görürken, yeni LUNA’lar da (LUNA) koduyla borsada yerini aldı.

Ağır yara alan kripto paralar gaza bastı! Kötü senaryo geride mi kaldı?

YENİ LUNA’NIN FİYATI UÇUYOR

Milliyet'in aktardığına göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para borsalarında 5 dolar seviyesi civarında listelenmiş olan LUNA kısa zamanda sert yükseliş gösterdi. Yeni LUNA’lara talebin artmasıyla beraber Huobi borsasında fiyat neredeyse 12 dolar seviyesine çıktı.

Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? İşte 30 Mayıs 2022 kripto para piyasası

Kripto paralarda o süreç başladı! Yatırımcılar Bitcoin ve altcoin'lere dikkat! 

Kripto para yatırımcıları dikkat! Yüzde 50'lik düşüş şok etti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön