29 / 04 / 2024

Binance CEO’sundan kripto para tavsiyeleri! “Bitcoin çöktü” diyenlere yanıt verdi

Binance CEO’sundan kripto para tavsiyeleri! “Bitcoin çöktü” diyenlere yanıt verdi

Binance’ın CEO’su Changpeng Zhao (CZ) ve Ethereum mucidi Vitalik Buterin, kripto paraya yatırımcılarına tavsiyelerde bulundu. CZ, kripto piyasasındaki krizler nedeniyle ‘Bitcoin artık öldü’ diyenlere de yanıt verdi.



Bu arada Buterin, ETH’nin fiyatını çok yakından takip etmediğini öne sürüyor. “Bir şeyler satın almayı ve tutmayı” seçtiği için kripto hakkında spekülasyon yapmadığını söylüyor. Singapur’un kripto para birimi durumundan bahseden Buterin, Terra’nın gözden düşmüş kurucu ortağı Do Kwon’a atıfta bulunarak yerel kripto para birimi alanının elinden gelenin en iyisini yapmadığının kesinlikle doğru olduğunu ifade ediyor.

Vitalik Buterin: Bu kadar övülmeye alışamıyorum

Kanadalı programcı, Buterin’e Ethereum’un kötü amaçlar için potansiyel olarak kullanılmasından endişe duyup duymadığını sordu. Buterin, çok sayıda merkezi olmayan finans (DeFi) saldırısı olduğunu söyledi. Aynı zamanda, Ethereum topluluğunu iyi şeyleri destekledikleri ve kötü şeylere karşı oldukları için övdü. Buterin’in Bitcoin topluluğu ile ilgili ana sorunlarından biri, üyelerinin Bitcoin topluluğunu destekleyen zengin ve güçlü herkesi sevmesi. Pek çok Bitcoiner’ın sırf hükümetinin kripto hilesi nedeniyle El Salvadorlu diktatör Nayib Bukele’ye yaltaklanmaya başladığını anımsattı.

En düşük emekli aylığı ne kadar olacak? Refah payı ne değiştirecek? İşte son durum…

Tüm emeklilerin hesaplarına en az 2 bin 200 TL yatacak!

Araba alacaklara kötü haber! Euro yükseldi, araba fiyatlarına büyük zam geldi

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön