24 / 07 / 2024

Bitcoin ve Ethereum 2023'te bu rotayı izleyecek!

Bitcoin ve Ethereum 2023'te bu rotayı izleyecek!

Yeni Yıl Beklentileri! Piyasaların amiral gemisi Bitcoin'de (BTC) ve Ethereum'da (ETH) 2023 yılı tahminleri neler? Yeni yıl kripto paralara iyi gelecek mi?




Bitcoin ve Ethereum 2023 te bu rotayı izleyecek!

Bitcoin (BTC)

Coin-Türk'te yer alan habere göre;  Bitcoin, 16 Aralık'tan bu yana 20 günlük üstel hareketli ortalama olan 6.985 doların altında işlem görüyor, ancak ayılar bundan yararlanmadı. Ortaya çıkan durum, düşük kripto para birimi seviyelerinin alıcıları çektiğini gösterebilir. BTC/USDT çifti 20 Aralık'ta mütevazı bir kazanç elde ederek 20 günlük EMA'ya ulaştı. Bu, ayıların yakın vadede savunması için kilit bir seviye ve bir kırılma, nihai bir ralli için zemini 17.622 dolara ve ardından 18.387 dolara ayarlayabilir.
Alternatif olarak, fiyat hareketli ortalamaların dışına çıkıp 16.256 doların altına düşerse satış baskısı hızlanabilir ve parite 16.000 dolara geri dönebilir. Düşüşün ardından parite 15.476 doları yeniden test edebilir. 20 günlük yatay hareketli ortalama (EMA) ve 47'ye yakın göreceli güç endeksi (RSI) ne boğalara ne de ayılara net bir avantaj sağlıyor. Bu, hem alıcılar hem de satıcılar hakimiyetlerini korumaya çalışırken kısa vadede dalgalı fiyat hareketlerine yol açabilir.

Bitcoin ve Ethereum 2023 te bu rotayı izleyecek!

Ethereum (ETH)

Önde gelen akıllı sözleşme platformu Ethereum, 20 Aralık'ta 1.150 $ seviyesine yükseldi ve fiyat hareketinin yakınındaki destek bölgesinden güç kazandı. Yükselen fiyatlar, akıllı sözleşme platformlarının alıcıları daha düşük fiyat seviyelerinde çektiğini gösterebilir. Kripto para birimi kurtarma rallisi, fiyatı 1.233 dolara (20 günlük EMA) yükselterek ayılara güçlü bir savunma sağlıyor. Fiyat 20 günlük EMA'nın altına düşerse, ayılar ETH/USDT desteğini 1.150 dolardan kırmaya çalışabilir. Ayıların girişimleri başarılı olursa, kripto para birimi yakında baş-omuz modelini tamamlayabilir. Bu model için hedef fiyat 948 dolar olarak belirlendi.

Muhtemel senaryonun aksine, alıcılar fiyatı hareketli ortalamaların üzerine çıkarırsa parite 1.352 dolara yükselebilir. Belirlenen seviye yine büyük bir engel görevi görebilir, ancak aşılırsa ralli düşüş trendi çizgisine ulaşabilir.

Binance'ten dev satın alım!
Bitcoin ve Ethereum yükseliş trendini kırdı! Kriptolarda neler oluyor?
Bitcoin`de kriz senaryosu! Kıyamet gerçek oluyor!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön