10 / 05 / 2024

Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz kimdir? Şükrü Mete Tepegöz kariyerine ne zaman başladı?



Şükrü Mete Tepegöz, meslek hayatına 1995 yılında Rumeli Holding AŞ'de müfettiş olarak adım atmıştır. Ardından T.Vakıflar Bankası T.A.O.'da çeşitli görevlerde bulunmuştur. 1997-2013 yılları arasında müfettiş, Genel Müdürlük Ticari Krediler Müdürlüğü Müdür Yardımcısı, Dolayoba/İstanbul Şube Müdürü, Merter Şube Müdürü, Levent Şube Müdürü ve Genel Müdürlük Kurumsal Krediler Müdürü gibi pozisyonlarda görev yapmıştır. 2013-2018 yılları arasında QNB Finansbank AŞ'de de çeşitli şube müdürlükleri görevlerinde bulunmuştur.

2019 yılı itibarıyla T.Vakıflar Bankası T.A.O'de Genel Müdürlük Özellikli Krediler Yönetimi Başkanı olarak görevine devam eden Tepegöz, 2020 yılında Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ Yönetim Kurulu Üyeliği'ne atanmıştır. SPK'nın Kurumsal Yönetim Tebliği gereği, bu atama şirket faaliyetlerini etkileyecek herhangi bir olumsuz durum oluşturmamaktadır.

Doç. Dr. Şükrü Mete Tepegöz, finans sektöründeki uzun kariyeri ve görev aldığı önemli pozisyonlarla tanınan bir isim olarak, Vakıf GYO'da yönetim kurulu başkan vekili olarak etkin bir rol oynamaktadır.


Geri Dön