08 / 05 / 2024

Dogecoin Balinaları, bu 10 Altcoin'den alıyor!

Dogecoin Balinaları, bu 10 Altcoin'den alıyor!

Elinde fazlasıyla Dogecoin (DOGE) bulunan yatırımcılar olan DOGE balinalarının başka hangi coin’lere yatırım yaptığı merak ediliyor. İşte Dogecoin Balinalarının satın aldığı 10 Altcoin'in listesi...



En çok tutulan diğer altcoin’ler arasında, çoğunlukla stablecoin’ler bulunuyor. Stablecoin’ler, herhangi bir varlığa dayalı kripto para birimleri olarak karşımıza çıkıyor. Cüzdanda yer alan altcoin’lerin tam listesini aşağıda yer alıyor. 

Dogecoin Balinaları, bu 10 Altcoin den alıyor!

Ethereum (ETH)
Bitcoin (BTC
True USD (TUSD)
Tether (USDT)
Avalanche (AVAX)
Dai (DAI)
Radio Shack (RADIO)
FDOGcoin (FDOG)
Tron (TRX)
Kdog (KDOG)

Dogecoin (DOGE) fiyatları, geçtiğimiz ayın sonlarında Elon Musk’ın 44 Milyar dolar tutarındaki Twitter satın alımına ilişkin iyimserliğin ortasında hızlı bir yükseliş kaydetti. Musk, dünyanın en büyük meme tokeninin Twitter’a olası bir entegrasyonunu ima etmişti. Ancak DOGE, bu yükselişe yönelik ivmeyi kaybetti. 

Çünkü, öncelikle Bitcoin, geleneksel hisse senetlerindeki düşüş sebebi ile gerileme kaydetti ve bu durum tüm altcoin’leri etkiledi. Dogecoin ve diğer kripto para birimleri teorik olarak ana akım finansal piyasalardan bağımsız olarak ticaret yapmalıdır, ancak hisse senetleri gibi diğer riske duyarlı varlıklarla, özellikle de teknoloji hisseleri ile ilişkili oldukları kanıtlanmıştır.

En uygun kredi hangi bankada? İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Akbank, Garanti kredi faiz oranları!

Milyonlarca kiracının yüzü gülecek! Kira düzenlemesi geliyor, tarih verildi!

Emekli olmak isteyenler dikkat! 5.400 prim günü ve 55 yaşında emeklilik mümkün!

Mayıs ayı enflasyon beklentisi ne? Enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön