29 / 04 / 2024

Dolarda 20 TL beklentisi! Yatırımcılar hazır olun!

Dolarda 20 TL beklentisi! Yatırımcılar hazır olun!

Dola/TL şu günlerde 14,60 ile 14,70 lira seviyelerinde işlem görüyor. Dolar kurunun yaz ayı gelmeden atak yapacağını duyuran ekonomist Atilla Yeşilada, yıl sonu dolar kurunda beklentisinin 20 TL olduğunu açıkladı.



Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada yayımlamış olduğu videoda dolar kurundaki yıl sonu tahminini açıkladı. Dolar kurunun yıl sonuna kadar şu anki seviyelerinin çok üstünde olacağını aktaran Yeşilada, yatırımcılara bu konuda uyarılarda bulundu.

Dolarda 20 TL beklentisi! Yatırımcılar hazır olun!

DOLAR ATAK YAPACAK

Dünya ve Türkiye ekonomisindeki son gelişmeler eşliğinde para piyasalarında olabilecekleri tek tek değerlendiren ünlü ekonomist yaz ayı gelmeden doların atak yapacağını duyurdu.

Dünyaca ünlü kurumlar tarafından gelen açıklamar eşliğinde kendi açıklamalarını da ekleyerek yıl sonuna kadar dolar kurunun 20 TL seviyesine kadar yükselebileceğini  aktardı. 

Yatırımcılar dikkat! Dünyaca ünlü kurumların dolar kurundaki beklentileri şu şekilde;


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön