16 / 05 / 2024

Dolarda 20 TL beklentisi! Yatırımcılar hazır olun!

Dolarda 20 TL beklentisi! Yatırımcılar hazır olun!

Dola/TL şu günlerde 14,60 ile 14,70 lira seviyelerinde işlem görüyor. Dolar kurunun yaz ayı gelmeden atak yapacağını duyuran ekonomist Atilla Yeşilada, yıl sonu dolar kurunda beklentisinin 20 TL olduğunu açıkladı.



DOLAR 20 TL'YE GİDEBİLİR

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ekonomist Atilla Yeşilada yatırımcıları uyararak şu bilgileri verdi:  IFC yıl sonu dolar kuru fiyatını 16,50 TL olarak belirledi. TCMB'nin kendi beklentilerine göre 18 TL ile 20 TL arasında değişkenlikler gösterebileceğini duyurdu. Birkaç öncesinde FOREX'in enflasyon ve dolar katosyonları anketi yayımlandı. Ankete göre dolar beklentisi 18-19 TL arasında yükseltti.

Dolar ne kadar oldu? 1 dolar ne kadar? İşte 5 Nisan 2022 dolar kuru...

Altın ve doların zirve yapacağı tarih belli oldu! Uzman isim açıkladı...

Dolar/TL yatay seyrine devam ediyor! İşte 4 Nisan 2022 son dakika dolar kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön