18 / 05 / 2024

Elektrik faturaları için şok karar geldi! Bunu yapan 206 lira alacak!

Elektrik faturaları için şok karar geldi! Bunu yapan 206 lira alacak!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik faturaları ile ilgili müjde geldi. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...



Kamupersoneli'nde yer alan habere göre, elektrik faturası desteği için başvuru yapmak isteyen vatandaşlar ikamet ettikleri şehir veya ilçedeki SYDV’lere başvuru yapabilecek. PTT üzerinden fatura ödemeye gidildiğinde tutar otomatik şekilde düşecek ve vatandaşların daha az ödeme yapması sağlanmış olacak.

Elektrik faturaları için şok karar geldi! Bunu yapan 206 lira alacak!

ELEKTRİK FATURASI DESTEĞİNİ KİMLER ALABİLECEK?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik faturaları ile ilgili olarak destek almak isteyen vatandaşların hane içi geliri kişi başı asgari ücretin 4’te 1’inden daha az olması gerekiyor. Fatura desteği, hanedeki kişi sayısına göre değişiyor.

Elektrik ve doğalgaz faturası için devlet devreye girdi! Her aileye 206 lira verilecek!

Elektrikte yeni zam beklentisi! Faturalar kabaracak!

Kripto paralar bu 3 gelişmeye kitlendi! İşte yön belirleyecek o gelişmeler...

Emlakta 2022 nasıl geçecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön