06 / 05 / 2024

Elon Musk'tan sonra kaybetti! İşte Twitter'ın 2022 tablosu

Elon Musk'tan sonra kaybetti! İşte Twitter'ın 2022 tablosu

Araştırma firması Pathmatics'in Reuters için derlediği bilgilerde , Elon Musk'ın devralınmasının ardından Twitter'daki en iyi reklam verenler, şirketin gelir kaynağına yapılan son şoku harcamalarının kısılması ile yaptı.



Teknoloji odaklı yayın The Information, üst düzey bir Twitter reklam yöneticisi tarafından Çarşamba günü bir personel toplantısında paylaşılan ayrıntılara atıfta bulunarak, Twitter'ın dördüncü çeyrek gelirinin, reklamcılıktaki düşüş nedeniyle yıldan yıla yaklaşık %35 düştüğünü bildirdi.

Twitter, 30 Haziran'da sona eren üç ayda 270 milyon dolar zarar ve yaklaşık 1.18 milyar dolar toplam gelir bildirdi.
Pathmatics tahminleri, Twitter'ın 2023'e giden ana gelir akışında, önde gelen tüketici markalarından geri çekilmeyle devam eden karışıklığın devam ettiğini gösteriyor.

 Elon Musk tan sonra kaybetti! İşte Twitter ın 2022 tablosu

Ayrıntılı bilgi vermeyen araştırma şirketi Standard Media Index'e göre, ileriye yönelik rezervasyonlar veya gelecekteki reklamları kilitleme anlaşmaları da Ocak ve Şubat aylarında düştü.Twitter, reklamveren çıkışını tersine çevirmek için harekete geçiyor. Bazı ücretsiz reklamlar sunarak, siyasi reklam yasağını kaldırarak ve şirketlerin reklamlarının konumlandırılması üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmasını sağlayarak, reklamverenleri geri kazanmak için bir dizi girişim başlattı .

Tahminlere göre, Musk'ın askıya alınan hesapları geri yüklediği ve dolandırıcıların şirketleri taklit etmesine neden olan ücretli bir hesap doğrulaması yayınladığı aynı ay, şirketlerin çoğu Kasım ayında harcamalarını durdurdu .

Kaynak: www.reuters.com

Apple'dan bir ilk! Metaverse'e giden yola iddialı girdi

Açıklama IMF'den geldi! Küresel ekonomide benzeri görülmemiş düzey! 

WhatsApp'a öyle bir ceza verildi ki! İşte cezanın nedeni

 


Geri Dön