18 / 05 / 2024

Emekli başına 19 bin TL! Başvuran alıyor!

Emekli başına 19 bin TL! Başvuran alıyor!

Tc kimlik numarası üzerinden emekli başına 19000 TL'ye kadar ödeme verileceği haberi geldi.



Emekliye maaşı, hesabınız üzerinden kredi alabileceğiniz bu kampanyalarda maaşınızın kamu bankaları üzerinde olması durumunda işlemler hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Emekli maaşınız Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden alınıyor olması durumunda ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirerek hızlı bir şekilde sonuç alabilecek ve onaylanan bu kredileri dilediğiniz zaman, hesabınıza yatırarak kullanabileceksiniz. Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek, kredi alabileceğiniz bu kampanyalara katılmak istiyorsunuz, sizlerde 5 dakika içerisinde sonuç alabilir ve kredi kullanabilirsiniz. Acil ihtiyacınızın olması durumunda emekli maaş hesapları üzerinden işlemlerini gerçekleştirecek olan vatandaşların internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de maaş müşterisi olması durumunda kredi ödemeleri verilmektedir. 

Emekli başına 19 bin TL! Başvuran alıyor!

Devlet destekli, faiz oranlarından yararlanarak nakit, kullanabileceğiniz bu kampanyalarda tc kimliği olan tüm emekliler, başvuru yapabilir. EDİTÖR NOTU: Bu haber 13 Şubat 2023 tarihinde saat 01.23'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,83 Türk Lirası, Euro 20,37 Türk Lirası, altının gramı ise bin 128 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş gram altında zirve için tarih verdi!

SGK deprem bölgelerinde prim borçlarını erteledi

Devlet Bankalarından tüm borçları silecek kredi kampanyası!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön