16 / 05 / 2024

Emeklilik hayalleriniz boşa gitmesin! Uzmanlar uyarıyor, aman dolandırıcılara dikkat!

Emeklilik hayalleriniz boşa gitmesin! Uzmanlar uyarıyor, aman dolandırıcılara dikkat!

EYT’nin yasalaşmasıyla birlikte 2 milyonu aşkın insan emekli olacak. Her emeklinin hayali ise küçük bir şehir veya kasabaya yerleşip şehir gürültüsünden uzaklaşmak. Bu yüzden şu sıralar Ege ve Trakya’daki konut ve arazilere yoğun talep var ancak bu hayallerin boşa gitmemesi için uzmanlar uyarıyor.



EN PAHALI EGE VE TRAKYA

Emeklilik hayalleriniz boşa gitmesin! Uzmanlar uyarıyor, aman dolandırıcılara dikkat!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay, müstakil yaşamda en çok tercih edilen bölgelerin Trakya ve Ege bölgesi olduğuna işaret ederek şehir bazında ise öne çıkanları şöyle sıraladı:

“Ege ve Trakya bölgesi müstakil yaşamı tercih edenler açısından en cazip bölgeler arasında yer alıyor. Tabii Ege bölgesi en pahalı bölgelerdin birisi. Ardından Trakya bölgesindeki konutlar ve arsalar geliyor. Ege bölgesinde İzmir Çeşme yoğun ilgi gören yerler. Çanakkale köprüsünün yapılmasının ardından Çanakkale ve Çerkezköy Çorlu bölgeleri en pahalı bölgeler olarak dikkat çekiyor.”

 Emlak fiyatlarındaki artışın uzun bir süre daha devam edeceğini söyleyen Altınay, İstanbul-Edirne arası hızlı tren hattının devreye girmesiyle fiyatların daha da yükseleceğini ifade etti. Altınay, özellikle deprem açısından daha güvenli olması nedeniyle Çerkezköy Çorlu’ya olan talebin daha da artacağını, bunun da bölgedeki emlak fiyatlarını tırmandıracağını kaydetti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön