10 / 05 / 2024

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 1. Etap başlıyor! 

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 1. Etap başlıyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Beykoz Tokatköy 1. Etap için yer teslimi gerçekleştirildi. İşte Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 1. Etap projesine ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...



Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 1. Etap için sözleşme, yüklenici Turgut Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 27 Eylül 2022 tarihinde imzalanmıştı. 

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Emlak Konut GYO arasında imzalanan "Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü" kapsamında, İstanbul Beykoz Tokatköy 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin yer teslimi Turgut Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş.'ye 30 Eylül 2022 Cuma günü gerçekleştirildi.

Diğer taraftan Emlak Konut GYO Beykoz Orta Çeşme projesi için de düğmeye bastı. Toplam 776 adet konutun yer alacağı Emlak Konut GYO Beykoz Orta Çeşme projesinin maliyeti 376 milyon 429 bin 500 Türk Lirası olarak belirlendi. Emlak Konut GYO Orta Çeşme projesi, İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Orta Çeşme Mahallesi, 487 ada, 80 ve 81 nolu parseller üzerinde yükselecek. İmar planlama alanı 9,1 ha olarak açıklandı. 

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 1. Etap başlıyor! 

Yine Ocak ayında şirketten yapılan bir açıklamada, Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı'nın Yüklenicisi ile yapılan Sözleşmeye Ek-7 No.lu Protokol ile asgari şirket payı toplam geliri 1 milyar 254 milyon 834 liraya yükseltildiği belirtilmişti. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Şirketimiz arasında imzalanan "Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü" çerçevesinde Bakanlık adına Şirketimiz tarafından ihale edilen "İstanbul Beykoz Tokatköy 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" nin Yer Teslimi, Yüklenici TURGUT Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş.'e 30.09.2022 Cuma günü yapılmıştır.

Emlak Konut GYO Beykoz Tokatköy 2. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri fiyat listesi Eylül 2022! 

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 1. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut Beykoz Tokatköy 1. Etap için imzalar atıldı!


Geri Dön