06 / 07 / 2024

Enflasyon rakamları öncesi bunlara dikkat! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor...

Enflasyon rakamları öncesi bunlara dikkat! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor...

TÜİK tarafından saat 10:00'da duyuracağı ve sepetteki ağırlıkların güncelleneceği ocak ayı enflasyonunda 20 senenin zirvesinin gelmesi öngörülüyor. 



ÜFE'de artış yüzde 100'e ulaşacak

Enflasyon rakamları öncesi bunlara dikkat! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor...

Diğer taraftan biriken maliyet baskısıyla Aralık'ta yüzde 80 yükselişin kaydedildiği üretici fiyatlarında, bu kez de petrol fiyatları, enerji kesintilerinin yaşattığı birim maliyet ve stok maliyeti ve yükselen işletme maliyetlerinin etkisi ile daha yüksek seviyeler öngörülüyor. Ocak ayı ile beraber ÜFE'nin de yüzde 100 seviyelerini göreceği de öngörülenler arasında yer alıyor. 

Kripto paralarda tarihi zirve hayal mi oldu? Piyasada yaprak kıpırdamıyor!

Doğal gaz faturasında adı olanlar dikkat! 1.150 lira destek ödemesi için...

Gram altında kritik seviye! Bu eşik aşılırsa...

Emeklilerin maaşları katlanıyor! İşte promosyon tutarları...

Emlakta 2022 nasıl geçecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön