04 / 05 / 2024

Fahiş elektrik faturalarına çözüm! Milyonları ilgilendiren indirim haberi geldi!

Fahiş elektrik faturalarına çözüm! Milyonları ilgilendiren indirim haberi geldi!

Elektrik faturalarında 2022'yle beraber tarifeli faturalara geçiş yapıldı. Türkiye genelinde milyonlarca kişi iskansız konutlarında fark etmeden yüksek tarifeye sahip sanayi elektriğini kullanıyor. Peki bu durumda ne yapılmalı? İşte ayrıntılar...



İSKANI OLMAYAN DAİRELER SANAYİ ELEKTRİĞİ KULLANIYOR

Zamlar yapılmadan önce sanayi ve mesken elektriğinin arasında önemli bir fark olmaamsı sebebiyle bu durum konut faturalarında ciddi farklara neden olmazken, yeni yapılan zamlar ve tarife sistemiyle aradaki fiyat makasının büyümesi konutlarında sanayi elektriğini kullanan kişileri binlerce TL'lik elektrik faturasıyla karşılaştırdı. Bu durumun nedeniyse iskan alınmamış olması.

Fahiş elektrik faturalarına çözüm! Milyonları ilgilendiren indirim haberi geldi!

Konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmeler yapan Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, konut sahipleri ve kiracılara önem arz eden uyarılar yaparak Kayseri Tüketici Mahkemesi tarafından alınan emsal kararın altını çizdi. 

İşte Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu'nun konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde: 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön