30 / 04 / 2024

Fed'den kripto paralarla ilgili flaş açıklama

Fed'den kripto paralarla ilgili flaş açıklama

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkan Yardımcısı Lael Brainard, kripto para piyasası ile ilgili çok önemli değerlendirmelerde bulundu.



"SAĞLAM BİR DÜZENLEME GELMELİ"
Brainard, "Kripto ekosistemi, daha büyük ekonomik sistemin istikrarı için risk oluşturabilecek kadar büyük veya birbirine bağlı hale gelmeden önce, kripto ekonomik sisteminin sağlam bir şekilde düzenlenmesi için temellerin şimdi oluşturulması kritik" açıklamasını yaptı. 

Güçlü düzenlemelerin yatırımcıların dirençli bir dijital yerel finansal altyapı oluşturmasına yardımcı olacağını ifade eden Brainard, düzenleyicilerin istikrarlı bir finansal sistemin sürdürülmesi ve mevzuattan kaçmak isteyenlere yönelik yurt içinde ve yurt dışında beraber çalışmasının önemli olduğunun altını çizdi.

https://emlakkulisi.com.tr/isabetli-tahminleriyle-taninan-islam-memisten-yeni-uyari-sakin-satmayin-bu-tarihi-bekleyin/713082


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön