18 / 05 / 2024

Fitch bu kez ciddi şekilde uyardı! 2023 çok zor geçecek

Fitch bu kez ciddi şekilde uyardı! 2023 çok zor geçecek

Avrupa'nın hatrı sayılır ekonomilerinin 2023 senesi içinde zorlanacağını açıklayan Dünyaca meşhur kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Pandeminin bu zorlanmada en büyük etki olduğunu bildirdi



DARALMA BEKLENİYOR

Avrupa’da bu sene içerisinde hatrı sayılır ekonomik zorlukların tahmin edildiği ifade edilen açıklamada, 2023 senesinde Almanya, İngiltere ve İtalya’nın da müdahil olduğu Avrupa’nın önde gelen ekonomilerinde reel GSYH daralması beklendiği ifade edildi.

 

SALGIN SONRASI TOPARLANMA ZORDA

Fitch açıklamasında, “(Avrupa’da) Salgın sonrası toparlanma yavaşlıyor. Yüksek enflasyonla beraber zayıflayan talebin, bir dizi sektörde kredi profillerini olumsuz  etkilemesi bekleniyor” ifadeleri yer aldı.

Açıklamada, küresel ekonomide zayıf büyüme beklentisine rağmen geçen yıl alınan not kararları nedeniyle küresel bazda şirketler için olası not hareketlerinde bu yıl halen yeterli alan olduğu belirtildi.

Milyarlarca kişi merakla bekliyordu! Test aşamasına geçtiler

PUBG mobile hayranları duyduklarına inanamadı! O karakter çok yakında eklenecek

Bilgisayarınızda Windows 11 yüklü ise müjde! Artık o sorun çözüldü


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön