09 / 05 / 2024

Fuzul GYO, en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu! Halka arz büyüklüğü 817 milyon 554 bin TL!

Fuzul GYO, en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu! Halka arz büyüklüğü 817 milyon 554 bin TL!

Fuzul GYO, halka arz olan GYO şirketleri arasında en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu. İşte Fuzul GYO'nun halka arzı ile ilgili tüm detaylar...



Fuzul GYO'nun  Halk Yatırım ve İntegral Yatırım’ın konsorsiyum liderliğinde yapılan halka arzında, satışa sunulan 91 milyon 860 bin TL nominal tutarlı payların tamamı satıldı. 

Buna göre Fuzul GYO’nun halka arz büyüklüğü 817 milyon 554 bin Türk Lirası'na yükseldi. Başarıyla tamamlanan halka arzda; yurt içi bireysel yatırımcılara nihai tahsisat tutarının yaklaşık 3 katı, yurt içi kurumsal yatırımcılara ise yaklaşık 4,3 katı oranında talep geldiği açıklandı. 

Halka arzı tamamlanan şirket hisseleri, Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da 8,90 TL fiyat ve “FZLGY” kodu ile gelecek günlerde işlem görmeye başlayacak.

Fuzul GYO, en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu! Halka arz büyüklüğü 817 milyon 554 bin TL! 

Fuzul GYO Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal, konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Zeki Akbal, söz konusu açıklamasında "Talep toplama sürecimizde yatırımcıların gösterdiği ilgi bizi çok gururlandırdı. Halka arzımıza yurtiçi bireysel yatırımcılardan planlanan tahsisat tutarının 3 katı, yurtiçi kurumsal yatırıcılardan ise yine planlanan tahsisat tutarının 4,3 katı talep geldi ve sonuçta şirketimizin 1 milyon 326 bin 874 yeni ortağı oldu" ifadelerine yer verdi. 

Zeki Akbal, bireysel yatırımcının ilgisini çekmenin halka arz olan bir şirket için çok önemli olduğuna değindi.

Söz konusu açıklamasında "Tüm yatırımcılara ve yeni ortaklarımıza Fuzul GYO’ya gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyorum. Yatırımcıların gösterdiği yoğun ilgi bir anlamda bize gösterilen güvenin teyidi" ifadelerini kullanan Akbal, bu güvene layık olmak amacıyla aynı motivasyonla çalışmalarını sürdüreceklerinin altını çizdi.  

Emekliye ayrılacak öğretmenler ne kadar ikramiye ve maaş alacak?

Avrupa Merkez Bankası faiz artırımlarında sona yaklaşmış olabilir!

Deprem uzmanından korkutan açıklama:  Adana  ve Marmara hassasiyetini koruyor! İstanbul'da en az 7,2 büyüklüğünde olacak!


Geri Dön