10 / 05 / 2024

Gaboras'ın Toplu Mülk Satışlarının İkinci Etabı 25 Temmuz'da başlıyor!

Gaboras'ın Toplu Mülk Satışlarının İkinci Etabı 25 Temmuz'da başlıyor!

GABORAS’ın geçtiğimiz mart ayında ilk etabını başlattığı ihale piyasasındaki mülk satışları kısa sürede yoğun ilgi ile karşılaştı. Gaboras, 25 Temmuz itibariyle de toplu mülk satışlarının ikinci etabını da başlatıyor.



ONLINE İHALEYE KATILMA SÜRECİ

1. İhaleye teklif vermek için yatırımcılar, ilk olarak wwwgaborascomtr adresi üzerinden kullanıcı hesabı oluşturmak zorunda.

2. Yatırımcılar ana sayfa veya piyasa sayfasından ilgilendikleri herhangi bir ihaledeki ilana tıklayıp ilgili sayfayı açacak, ardından ‘teklif ver’ butonuna tıklayarak teklifini gerçekleştirecek.

3. Bu süreçte kimlik doğrulamasıyla güvenliği sağlamak için yatırımcıdan TC ve IBAN numaralarını girmesi gerekiyor. Yatırımcı SMS ile gelen onay kodunu siteye girerek bilgilerinin doğruluğunu onaylanacak. Ödeme yaparken kullanıcı hesabı dışında bir başkası adına girilen TC, IBAN ve Banka bilgileri gibi bilgiler otomatik olarak onaylanmayacak.

4. Doğrulanan bilgiler çerçevesinde yatırımcı ister kredi kartı ister EFT ödeme sistemiyle ihaleye katılma bedelini (ciddiyet bedelini) ödeyecek. Ödeme onayı için ise önce piyasa uzmanlarının onaylamasını bekleyecek olan yatırımcı, ilgili onay geldiğinde e-posta ve SMS ile bildirim alacak ve linke tıklayıp teklifini verebilecek.

5. Teklif verildikten sonra daha yüksek bir teklif verildiğinde diğer katılımcılara da yine e-posta ve SMS ile bilgilendirme sağlanacak. Aynı zamanda ihale bittikten sonra da tüm katılımcılara bilgi verilecek.

6. Tüm usulleri sağlayan ve en yüksek teklifi veren kişi ihaleyi kazanmış olacak. 3 gün sonunda en yüksek teklifi veren ve ihaleyi kazanan kişinin bilgilerinin doğruluğu piyasa uzmanları tarafından kontrol edilecek. Tüm bilgiler teyit edilince kazanan kişiye e-posta-SMS ile bilgi verilecek.

Aile konutu şerhi nasıl konulur? Aile konutu şerhi için gerekli belgeler nelerdir?

Kurumsal gayrimenkulün gündeminde dijitalleşme, net sıfır yarışı ve geleceğin çalışma düzeni bulunuyor!

Dar gelirli Gaziantepliler dikkat! TOKİ düğmeye bastı! Sakın kaçırmayın!

Bankalardan flaş açıklama! Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Akbank, İş Bankası tek tek duyurdu! Duyan şok oldu!

Geri Dön