07 / 07 / 2024

Garanti BBWA herkese karşılıksız para dağıtıyor! Bu parayı geri ödeme olmadan alabileceksiniz!

Garanti BBWA herkese karşılıksız para dağıtıyor! Bu parayı geri ödeme olmadan alabileceksiniz!

Garanti Bankası bin lira kampanyası ile müşterilerine müjdeli haberi verdi. Bankadan, vatandaşların müşteri olmak şartıyla hesabınıza tanımlanacak bin lirayı almak için geç kalmamaları ifade edildi. İşte detaylar...



Özellikle de şubeye gitmeye gerek kalmadan, internet veya mobil uygulama üzerinden yapılacak başvuruların da kabul edileceği açıklaması yapılırken, kampanyaya dahil olmak isteyenler Garanti Bankası bin lira koşullarını merakla araştırdı. 

Garanti Bankası’nın yeni müşterisi olan vatandaşların bin lira kampanyasından faydalanabileceği gibi 10 bin lira nakit avansı da anında alabileceği bildirildi.

1 ŞUBAT TARİHİNDE BAŞLAMIŞTI

Garanti Bankası resmi internet sitesinden yapılan duyuru sonrasında kampanya 2 Şubat tarihinde başladı. Kampanya detaylarını Banka şu şekilde açıklamıştı:

"Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşterimiz olup, bireysel kredi kartı başvurusu yapın, başvurunuz onaylandığı zaman bin lira harcamanıza bin lira bonus kazanın. Üstelik 10 bin liraya varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından da yararlanabilirsiniz." 

Garanti BBWA herkese karşılıksız para dağıtıyor! Bu parayı geri ödeme olmadan alabileceksiniz!

KAMPANYAYA YOĞUN İLGİ

Garanti Bankası bin lira kampanyasına yoğun ilgilini olduğu ve kampanyadan faydalanmak isteyen müşterinin elini çabuk tutması gerektiği duyuruldu.

NAKİT AVANS İMKÂNI

Kampanyaya dahil olduktan sonra kampanya kapsamında belirlenen kartlardan birini çıkarmanız ve onay alması durumunda isteğe bağlı olarak 10 bin lira nakit avans anında hesaplarınıza yatacağı öğrenildi.

Kampanyaya ilişkin daha fazla bilgi edinmek için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Ziraat Bankası’ndan gündem yaratacak akaryakıt kampanyası! Akaryakıt alacak Ziraat Bankası müşterileri baksın!

Ziraat Bankası’ndan herkese son dakika bildirimi gitti! İsteyen herkese anında 500 TL dağıtıyor! Süre dolmadan başvurun!

Ziraat Bankası’nda hesabı olanlara anında 2 bin lira! Bu kampanya bir daha gelmez! Elinizi çabuk tutun!


Geri Dön