17 / 05 / 2024

Gram altın alanlar kâr yapamayacak! Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu korkuttu

Gram altın alanlar kâr yapamayacak! Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu korkuttu

Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu, altın ve bitcoin için önemli açıklamalarda bulundu. Bitcoin’de yaşanan düşüşler için müjdeli açıklamalar yapan Şatıroğlu, gram altın biriktiren kişilere yükselişlerin ABD 10 Yıllıkları üzerinden uyarılarda bulundu. İşte detaylar…



BİTCOİN PİYASASINA GÜVEN GELİYOR

FED'in faiz kararlarının piyasaya yaptığı etkileri de değerlendiren Tunç Şatıroğlu, altın için Amerikan 10 yıllarına önem katarken son dönemlerde sert bir düşüş yaşayan Bitcoin içinse güzel haberi verdi. Bitcoin için 25.000 dolara dikkat çeken Şatıroğlu, olumlu mesajlarda da bulundu. Tunç Şatıroğlu, Ethereum ile bitcoin için şu şekilde konuştu:

"Bitcoin’e (BTC) baktığımızda 25. 000 doların geçilmesi gerekiyor. Bu seviye arttığı takdirde piyasaya güven oluşacaktır. Ethereum’un (ETH) teknik görünümü Bitcoin’e göre daha pozitif duruyor. Şu anda önünde 1. 820 dolar direnci var fakat bunun önemli bir direnç olduğunu öngörmüyorum. Kazandığı ivme ile bu direnci kolay geçecektir. Ripple’da (XRP) ise aşağıda 0, 29 dolar, yukarıda ise 0, 38 dolar seviyeleri kritik seviyeler. 0, 38 üzerini bir test etti fakat kalıcı olmadı. O seviyelerin üzerinde en azından iki gün kalmak gerekiyor" şeklinde cümlelerini bitirdi.

Gram altın alanlar kâr yapamayacak! Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu korkuttu

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Ağustos 2022 tarihinde saat 12.00'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,01 Türk Lirası, euro 18,47 Türk Lirası, altının gramı ise 1043 Türk Lirası değerinde.

İş arayanlara Avrupa’dan güzel haber! Danimarka’da 82 bin personel alınacak! Siz de Avrupa’da yaşayabilirsiniz…

Türk halkının gözdesi Ford Focus’a 55 bin lira zam! Araba sevdalılarını üzen haber! İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi

Bugünden sonra altın alamayacaksınız! 15 Ağustos geldi çattı! Altın uzmanı İslam Memiş bombayı patlattı

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön