15 / 05 / 2024

Gram altını en iyi bilen İslam Memiş'ten tarihi uyarı: "Tokatlanırsınız"

Gram altını en iyi bilen İslam Memiş'ten tarihi uyarı:

Altın ve para politikaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara gram altın için "son şans" uyarısında bulundu ve "tokatlanma" tehlikesiyle karşı karşıya olduklarını söyledi.



Memiş, açıklamalarının devamında, önce dövizdeki yatırım değerlendirmesini yaptı, ardından gram altın, bitcoin ve konut ile otomotiv sektörüne dair açıklamalar yaptı... 

"YALANLAR PATLAMAYA BAŞLADI"

Dövizi yatırım aracı olarak görenler varsa en azından euro ve sterlini göz önünde bulundurum düşüncem vardı. Yine euro ve sterlini işaret ediyorum. Şu anda dolar 17.84 seviyesinde. Yine aşağı yönlü trendi tahmin ediyorum. Çünkü dolar endeksi 109'a kadar yükselmişti. Dünyada dolar aşırı değer kazanmıştı ama ben bu süreçte, arkadaşlar 2022 yılında soygun var diyorum. Yalanlar patlamaya başladı. Fed faiz artırımı yaptıktan sonra hemen Fed Başkanı, soruları yanıtladı. Powell'la resesyonu konuştular ama gergindi, tam net cevap veremiyordu. Fed, popülizm yaptığının farkında. Ne kadar faiz artırımı yaparsa yapsın enflasyon rakamları düşmedi. Yüzde 9.1, 41 yılın zirvesi. Avrupa'da da artmaya devam ediyor. Bütün dünya ülkelerinde enflasyon artmaya devam ediyor.

Gram altını en iyi bilen İslam Memiş ten tarihi uyarı: "Tokatlanırsınız"

Editörün Notu: Bu haber 31 Temmuz 2022, saat 18.46'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 91 kuruş, euro 18 lira 20 kuruş, altının gramı ise bin 16 TL değerindedir.

"Büyük bomba patlayacak" diyen İslam Memiş eylül ayını işaret etti!

"Bir anda yükselecek" diyen Selçuk Geçer dolar için rakam ve tarih verdi!

Sigaraya zam mı geldi? İşte 29 Temmuz 2022 sigara fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön