10 / 05 / 2024

Gümüş fiyatlarında son durum ne? 22 Haziran 2023 son dakika gümüş fiyatları!

Gümüş fiyatlarında son durum ne? 22 Haziran 2023 son dakika gümüş fiyatları!

22 Haziran 2023 Perşembe gümüş fiyatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? 22 Haziran 2023 son dakika gümüş fiyatları...



GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ, YOKSA DÜŞECEK Mİ?

Verilen detaylara göre, geçen sene gümüş yatırımcısına ne çok kazandıran yatırım araçları arasında yer aldı. Gümüş 2022'de yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağladı. 

Gümüş fiyatlarında son durum ne? 22 Haziran 2023 son dakika gümüş fiyatları!

Gümüş fiyatları ile ilgili önemli değerlendirmeler Citi'den geldi.  Citi yayınladığı raporda, ons gümüş için fiyat tahminlerini yukarı yönlü şekilde revize etti.

Verilen detaylara göre, 0-3 ay için fiyat tahminini 24 dolar seviyesinden 28 dolara çıkartan Citi, 6-12 ay için beklentisini 28 dolardan 30 dolara yükseltti.

Euro'su olanlar aman dikkat! Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi? Hemen bu son dakika detaylarına bakın!

Uzman isimden üst üste korkutan sözler: ‘Bayramdan sonra dolar tam bu kadar olacak!’

Dolar için resmen nefesler tutuldu! Dolar kuru bugün ne kadar? Hemen 22 Haziran 2023 dolar kuruna bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön