02 / 05 / 2024

Gümüş yatırımcılarına kötü haber! Gümüş fiyatları düşüyor! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş yatırımcılarına kötü haber! Gümüş fiyatları düşüyor! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için kötü haber geldi. Gümüş fiyatları düşüyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş fiyatları kaç lira? İşte son dakika gümüş fiyatları 28 Kasım 2022.



GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLUR?

Yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Gümüş fiyatları hafatnın ilk işlem gününe düşüşle başlarken dolar endeksinin yükselmesi ve doların değer kaznaması ile düşmeye başladı.

Gümüş fiyatlarının ne olacağı ile ilgili araştırma yapan yatırımcılar gümüş yorumlarını takip ediyor. Konu ile ilgili Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıklama yaptı. İslam Memiş; Gram gümüş: 12,47 lira seviyesinden kapanış yapan gümüşün gram fiyatı, 13,05 devamında 13,60 liraya kadar yükselişini sürdürebilir.'' dedi.

 Gümüş yatırımcılarına kötü haber! Gümüş fiyatları düşüyor! Son dakika gümüş fiyatları

İslam Memiş altın alamayanları gümüş almaları konusunda uyardı:  "Altının seviyesi yüksek ben harçlıklarımla altın alamıyorum diyenlere gümüşü işaret ediyoruz. Gümüşün gramı 13 lira. En azından birkaç gram kenara koymak sureti ile altın gibi getirisi olan bir emtiadan bahsediyoruz."  diyerek yatırımcılara gümüş almalarını söyledi. Öte yandan ''Gümüşün ons ve gram fiyatı altına kıyasla pozitif ayrışmaya devam ediyor.'' diyerek rekor rakamı açıkladı: ''21 dolar altını alım fırsatı olarak değerlendiriyorum onsta. Gümüş gram fiyatı 13 lira seviyesi üzerinde. Bankalarda kaça satıyorlar bilmiyorum ama mutlaka daha ucuz fiyatlama karşınızda olabilir ama fiziki tarafta 13 lira altında bir gümüş yok...'' 

Gümüş fiyatlarındaki son durumu görenler gözlerine inanamadı! İşte 27 Kasım 2022 gümüş fiyatları! Hemen bakın!

Gümüş fiyatlarının 1 ay sonra ne kadar olacağı belli oldu! Elinde gümüşü olanlar hemen bakın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön