24 / 07 / 2024

  katar 2022 FIFA Dünya Kupası 

  katar 2022 FIFA Dünya Kupası 

Katar'ın ev sahipliği yapacağı 2022 FIFA Dünya Kupası maçlarının oynanacağı stadyumlardan biri olan El-Vekra Stadyumu hizmete açıldı...

Türkiye ve Katar'da üst düzey toplantı! 2022 yılında rekor ticaret

Türk ve Kuveyt finans Kuveyt’te düzenlenen bir programda bir araya geldi. Türkiye’nin Kuveyt Büyükelçisi olan Tuba Nur Sönmez, Türkiye ve Kuveyt'in 2022 senesinde 956 milyon dolarlık ticaret hacmine yükselerek tarihi bir rekora imza attığını ifade etti.

Jeep Wrangler fiyatları kaç lira oldu? Maceranıza güç katar! İşte 28 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Jeep Wrangler modelinin Temmuz fiyatları merak ediliyor. Jeep Wrangler modelinin Temmuz ayı fiyatı belli oldu. Peki Jeep Wrangler fiyatları kaç lira oldu? İşte 28 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

Katar er-Rayyan Stadyumu açıldı!

Katar'da 2022 Dünya Kupası'nın simgelerinden biri olan er-Rayyan Stadyumu açıldı.

Katar'da stadyum inşaatlarının yüzde 80'i tamamlandı!

2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak olan Katar, maçların oynanacağı stadyumların yüzde 80'inden fazlasını tamamlandığını belirtti...

Katar'da FIFA Dünya Kupası'na özel '2022' şeklinde bina inşa edildi!

Katar, 2022'de FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak. Katar'da 2022 Dünya Kupası'na özel inşa edilen '2022' şeklinde bina hizmete açıldı...

Katar’da müteahhitlik sektörü canlandı!

Türk şirketlerinin Katanda düzenlenecek 2022 Dünya Kupası etkinliklerine yönelik yatırımlarda şansı arttı. Hedef, Türk şirketlerinin Katar'daki sağlık, eğitim ve ulaşım alanlarındaki altyapı yatırımlarında söz sahibi olması...

Türk yatırımcılar gözlerini Katar’a çevirdi!

2022'de FIFA Dünya Kupası'nın Katar'da gerçekleştirilecek olması, tüm dünyada olduğu gibi Türk yatırımcıların da gözlerini Katara çevirmesine neden oldu. Peki Katar’da yeni dönemde hangi iş alanlarında fırsatlar var? 

2022 Dünya Kupası hazırlıklarının yüzde 75'ini tamamlayan Katar'da kutlama!

2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak olan Katar'da, inşaat çalışmalarının yüzde 75'lik kısmının tamamlanması nedeniyle işçilerin katıldığı bir kutlama gerçekleştirildi...

Katar Al Wakrah Stadyumu açıldı! 

2022 FIFA Dünya Kupası için Zaha Hadid ve Patrik Schumacher tarafından tasarlanan Katar Al Wakrah Stadyumu açıldı. Stadyum ünlü mimar Zaha Hadid tarafından tasarlandı. 

Türkler Katar’da 20 milyar dolarlık iş almayı planlıyor!

Katar, 2022 yılında yapılacak Dünya Kupası için 150 milyar dolarlık altyapı yatırımı gerçekleştirecek. Türk müteahitler Katar’da yılda 20 milyar dolarlık iş almayı planlıyor. 

Katar ihalelerinde Türk firmalarına öncelik verilecek!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Katar'da yapılacak 2022 Dünya Kupası ve beraberindeki iş hacminin, Türk firmalarını da heyecanlandırdığını söyledi.

Tekfen-Al Jaber Engineering, Katar'da stadyum yapacak!

Tekfen-Al Jaber Engineering Ortak Girişimi, Katar'da 2022 Dünya Kupası Finalleri'nin yapılacağı stadyum komplekslerinden "Main Works for the Fifth Precinct Stadium" Projesinin anahtar teslimi Mühendislik ve Yapım işini üstlenmek üzere imzayı attı. 

  katar 2022 FIFA Dünya Kupası  Haberi

  katar 2022 FIFA Dünya Kupası 

Katar 2022 FIFA Dünya Kupası maçlarının oynanacağı 7 stadyumlardan biri olan El Vekra'nın açılışı gerçekleştirildi.

Sputnik News'te yer alan habere göre; El Vekra bölgesinde inşa edilen stadyumun açılış törenine, dünyaca ünlü futbol yıldızları katıldı.

​Törene katılan futbolcular arasında, Brezilyalı eski milli futbolcu Roberto Carlos, Hollandalı futbol antrenörü ve eski futbolcu Ruud Gullit ile Ronald de Boer, Kamerunlu milli futbolcu Samuel Eto'o, İspanyol eski futbolcu ve teknik direktörü Fernando Ruiz Hierro, Mısırlı futbolcular Vail Cuma ve Heysem Faruk ile Tunuslu Tarık Diyab ve Hatim et-Trablusi yer aldı.

Futbolcuların dışında törene, Katarlı ünlü ralli pilotu ve 2011, 2015 ve 2019 Dakar Ralli şampiyonu Nasır el Atiyye ve sırıkla yüksek atlama Asya rekorunun sahibi Mutez Berşem de katıldı.

Katar, FIFA...