24 / 07 / 2024

078 faizle konut kredisi veren bankalar

078 faizle konut kredisi veren bankalar

Konut kredisi kullanarak ev alacak vatandaşlar konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Peki 0.78 ve 0.79 faizle konut kredisi veren bankalar hangileri?

Yüzde 3 faizle konut kredisi kullanılarak ev alınır mı?

Yüksek konut fiyatları ve kredi faizleri nedeniyle birçok kişi ev alamayor. 1 milyon TL kredinin geri ödemesi 3-4 milyon liraları bulurken Girişimci Mert Ergün, yüzde 3 oranının yüksek olmadığını hatta bedava olduğunu söyleyerek nedenini açıkladı.

Park Doğa Panorama'da lansman fırsatı! 18 ay 0 faizle 2+1 ve 3+1 konutlar!

Park Doğa Panorama projesinden 18 ay 0 faizle konut sahibi olunabiliyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı Park Doğa Panorama projesinin teslimlerinin 2025 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor. 

1.29 düşük faizle konut kampanyasının şartları neler, kimler başvuru yapabilir? Ev almayı düşünenler dikkat!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni kampanyasıyla 1,29 faizle konut fırsatı sunuluyor. Peki kampanyaya kimler başvurabilir? Şartları ne? İşte ev almayı düşünen pek çok kişi tarafından merak edilen konut kampanyasının detayları...

Emlak Konut GYO'dan 16 farklı projede dev kampanya! Yüzde 25 peşinat indirimi, 1.29 faizle konut kredisi!

Emlak Konut GYO yeni konut kampanyasını duyuracak. Projelerde faiz 1.30'a kadar düşecek, vade 72 ay olacak. İşte ayrıntılar...

Jewel İncek 2025'te teslim! 0 faizle konut fırsatı!

Ünsal Group tarafından hayata geçirilen Jewel İncek projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. Söz konusu projede 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.

Ziraat Bankası'ndan düşük faizle konut kredisi müjdesi! 1.6 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Konut almak isteyenlere müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. 1 milyon 600 bin TL konut kredisi vereceğini duyuran Ziraat Bankası, bu kredi doğrultusunda ödeme tablosunu da ayrıntılı bir şekilde paylaştı. İşte düşük faiz oranıyla Ziraat Bankası konut kredisi...

7 milyon kiracıya düşük faizle konut müjdesi! Teslime yakın konut projeleri de kampanyaya dahil olacak mı?

Fahiş kira artışları ile beraber barınma problemi adeta krize dönüşürken, hükümetin düşük faizli, 180 ay vadeli kampanya mesajı 7 milyon kiracıya konut sahipliği için resmen umut oldu.

Ucuz fiyata konut almak isteyenlere piyango vurdu! 1.20 faizle konut kredisi geliyor! 

Türkiye'de artan konut fiyatları, banka konut kredi faizlerindeki yüksek faizlerden sonra ev almak neredeyse imkânsız hale geldi. Gündemde kamu bankalarının 1.20 faizle konut kredisi verileceği iddia ediliyor. İşte detaylar...

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

0.69 konut kredisi Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank hesaplama işlemi nasıl yapılır?

Orta gelirliye yönelik hayata geçirilen konut kampanyası için detay peş peşe açıklandı. Kamu bankaları Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank 0.69 faizle konut kredi desteği sağlayacak.

0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi resmen verilmeye başlandı! Düşük faizli konut kredisi veren bankalar hangileri?

0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi resmen verilmeye başladı. Peki düşük faizli konut kredisi veren bankalar hangileri? İşte ev almak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı 0,89 ve 0,99 faizle konut kredisi veren bankalar...

0,89 ve 0,99 faizle konut fırsatı! Hazine ve Maliye Bakanlığı detayları açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, konut sahibi olmayan vatandaşların, konut finansman paketlerinden faydalanmaları amacıyla kullandırım esaslarının belirlendiğini açıkladı.

Ev almak isteyenler dikkat! 0.88 faizle konut kredisi müjdesi geldi!

Vakıfbank, Çevre, İklim ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteği ile birlikte konut kredisi faiz oranlarını düşürdüğünü açıkladı! Peki, konut kredisi faiz oranları ne kadar? İşte tüm detaylar...

078 faizle konut kredisi veren bankalar Haberi

078 faizle konut kredisi veren bankalar

Konut piyasası bankaların yaptığı faiz indirimleriyle hareketlendi. Akşam gazetesinde yer alan habere göre, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından faiz indirimi müjdesi verildikten sonra özel bankaların kredi faiz oranları da düşüyor. Peki 0.78 ve 0.79 faizle konut kredisi veren bankalar hangileri?

0.78 KONUT KREDİSİ VEREN BANKALAR
İş Bankası anlaşmalı inşaat şirketleri vasıtası ile 0,78 oranında kredi kullandırıyor.

0.79 KONUT KREDİSİ VEREN BANKALAR
Ziraat, Halkbank, Vakıfbank anlaşmalı inşaat şirketleri vasıtası ile 0,79 faiz oranıyla kredi veriyor. 

HALKBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI
Halk Bank Konut kredilerinde 0,99 faiz oranı sunuluyor. Anlaşmalı Konut Projeleri için ise yüzde 0.79 olarak hesaplanıyor. 

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI
Ziraat Bankası konut kredilerinde 0,99 faiz oranı sunuluyor. Anlaşmalı Konut Projeleri için ise yüzde 0.79 olarak hesaplanıyor. 

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ FAİZ...