21 / 05 / 2024

15.MÜSİAD Fuarı katılımcıları

15.MÜSİAD Fuarı katılımcıları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı 15.MÜSİAD Fuarı, 26 ile 30 Kasım 2014 tarihleri arasında, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenleniyor. 15.MÜSİAD Fuarı yoğun ilgi görüyor.

TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı: Piyasanın yıl sonu dolar beklentisi 40 TL oldu!

Merkez Bankası tarafından yayımlanan 'Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre; sene sonu enflasyon beklentisi Ocak'ta yüzde 42,04 seviyesinde gerçekleşti. Sene sonu doları/TL beklentisi ise, 40 TL oldu.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

BES’te kısmi çekiş hakkı geldi! Uzmanlar uyardı! Sistemi durağanlığa mı sürükleyecek?

BES'teki birikime kısmi çekiş hakkı geldi. Bu doğrultuda, katılımcılar sistemden çıkış yapmadan birikimlerinin yüzde 50'sine kadar olan kısmını toplu olarak alabilecek. Uzmanlar BES havuzundan gerçekleştirilecek yüklü ödemelerin sistemi durağanlığa sürükleyebileceği konusunda uyardı.

Borsada teknik analiz yapmayı papatya falı gibi görmeyin!

İnfo Yatırım Yatırımcı Buluşmaları’nın altıncısı yapıldı. Katılımcılar, teknik analiz, geçmiş fiyat hareketlerinden yola çıkılarak çeşitli göstergeler kullanılarak gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin etme yöntemidir. Mutlaka yararlanın uyarısını yaptı.

Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni aya nasıl başladı? Çiftçiler hemen son dakika fiyatlara bakın! 

Çiftçiler, sık sık yurt içi borsalardaki buğday, arpa, mısır fiyatlarını araştırıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte buğday, arpa, mısır 4 Eylül 2023 fiyat listesi...

Ekonomistlerden TCMB'ye politika faizi artırımı beklentisi! Tahminleri duyan şimdiden hazırlıklara başladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısı öncesi gerçekleşen beklenti anketi sonuçları açıklandı. Anket, 15 ekonomistin katılımıyla düzenlendi ve tüm katılımcılar politika faizinde artırım öngördü.

Mısır ile Türkiye arasında hedef 15 milyar dolarlık ticaret!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Mısır'la karşılıklı ticarete ilişkin açıklamalarda bulundu. Bolat, 15 milyar dolarlık hedef belirlediklerini belirtti.

Fuzul GYO, en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu! Halka arz büyüklüğü 817 milyon 554 bin TL!

Fuzul GYO, halka arz olan GYO şirketleri arasında en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu. İşte Fuzul GYO'nun halka arzı ile ilgili tüm detaylar...

Dolar/TL kurunda sert yükseliş: MÜSİAD başkanı, yıl sonunda 30 TL'yi aşabilir!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı, seçimlerin ardından dolar kurunda meydana gelen sert artışlar hakkında konuşarak, yıl sonuna kadar dolar/TL'nin hangi seviyelere çıkabileceği konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Tahıl Koridoru ile 32 milyon ton tahıl taşındı! Buğday, arpa, mısır fiyatları nasıl etkilendi? Rakamlar açıklandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 1 Ağustos 2022-20 Haziran 2023 döneminde taşınan toplam tahıl miktarının 32 milyon ton olduğunu belirtti. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları nasıl etkilendi? İşte 25 Haziran 2023 fiyat listesi...

WhatsApp'ın bu özelliğini bekleyenelere müjde! Beta testi başlıyor

WhatsApp, Android için uygulamanın en son beta sürümünde test kullanıcılarına bir ekran paylaşma özelliği sunuyor. Görüntülü arama yapan kullanıcılar, ekranlarının içeriğini aramadaki diğer katılımcılara göstermek için bir düğmeye dokunabilecek.

Dünyanın en büyük Bitcoin konferansına katılım yarı yarıya düştü

Geçen yıl 35.000 olan Bitcoin 2023 etkinliğine yaklaşık 15.000 katılımcı bekleniyor - muhtemelen "kripto kışı" olarak bilinen gerilemenin bir sonucu. ABD başkan adayı Robert F. Kennedy Jr. da planlanan konuşmacılar arasında yer alıyor.

Merkez Bankası piyasa tahminlerine göre dolar 1 yıl sonra 24,61 TL olacak!

Merkez Bankası’nın piyasa katılımcıları anketi mayıs sonuçları açıklandı. Buna göre daha önce 12 ay sonrası için yapılan dolar tahmini 23,15 TL iken bu anket döneminde 24,61 olarak gerçekleşti.

15.MÜSİAD Fuarı katılımcıları Haberi

15.MÜSİAD Fuarı katılımcıları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı 15.MÜSİAD Fuarı, 26 ile 30 Kasım 2014 tarihleri arasında, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenleniyor.


MÜSİAD Fuarı sırasında; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 8.Hall’de bulunan High Tech Port’u ziyaret ederek, yerli yazılım firmaları ile bir araya geldi.MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu Başkanı Bekir Sami Nalbantoğlu ve Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önder ile sektörü değerlendiren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk yazılım sektörünün potansiyeli ve 2023 yılı hedeflerine ulaşılması noktasında yazılımın sektörünün kaldıraç etkilerini değerlendirmek üzere, yerli yazılım firmalarına bir araya gelme davetinde bulundu.


MÜSİAD Bilgi Teknolojileri Sektör Kurulu üyesi olan Bilgi Sistemleri, Erguvan Bilişim, Erlab ve Uyumsoft AŞ firmaları, High Tech Port’ta güçbirliği yaparak ortak bir stantta yer aldı.


Yerli yazılım firmalarına yoğun...