29 / 04 / 2024

300 bin müteahhit

300 bin müteahhit

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, müteahhitlik yasası çıkararak inşaat sektörünü disiplin altına almayı hedefliyor. Yasayla, yaklaşık 300 bin müteahhittin yüzde 30’ unun meslekten men edilmesi bekleniyor...

Çürük müteahhitler ayıklanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, müteahhitlik yasası çıkararak inşaat sektörünü disiplin altına almayı hedefliyor. Yasayla, Türkiye'deki yaklaşık 300 bin müteahhittin yüzde 30'unun meslekten men edilmesi bekleniyor...

300 bin TL krediye 690 bin lira geri ödeme vatandaşın ayarını bozdu! İşte korkutan hesap…

Bankaların tüketici ve ticari kredilere uyguladığı faiz oranları rekor seviyelere ulaşırken, Boşuna Tıklama adlı hesabın X sosyal medya hesabından yaptığı 300 bin TL’lik kredi paylaşımı vatandaşa “yuh” dedirtti. Gönderiye yorum yağdı.

54 bin TL'lik kira 300 bin TL yapılmak isteniyor: Fahiş kiralar aile sağlık merkezlerine de sıçradı!

Konutta yaşanan fahiş kira artışı krizleri, aile sağlık merkezlerinde de kendini göstermeye başladı. CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, bir mülk sahibinin kirayı 54 bin TL'den 300 bin TL'ye yükseltmek istediğini belirtti. 

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!

Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan usta sıkıntısı, işverenleri zor durumda bırakıyor. Sakarya'da kadın müteahhit aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayınca kendisi inşaatta ustalığa başladı. 

İflas eden müteahhite Bakanlık da acımadı! İnşaatı teslim etmedi, 300 bin TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanlığı, Sakarya'da iflas eden bir müteahhite, yaptığı inşaatı zamanında teslim etmeyerek, sözleşmeye aykırı hareket ettiği gerekçesiyle 300 bin liralık ceza kesti.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Halkbank’tan müşterilerine büyük jest! Bir yıl geri ödemesiz tam 300 bin TL kredi fırsatı! Hemen bakın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Halkbank Usta Girişimci Kredisi’yle bir yıl geri ödemesiz 300 bin liraya kadar kredi verileceğini duyurdu.

Geçici işçilere kadro son dakika 2023! 300 bin geçici işçiye kadro kimleri kapsıyor?

Geçici işçilere kadroda son dakika! 300 bin geçici işçiye kadro müjdesi verildi. İşte detaylar!

Milyonlarca esnafa faizsiz kredi veriliyor! 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan yeni esnaf destek paketinin şartları ve tüm ayrıntıları netleşti. Genç girişimci esnafa kredi destek paketi yürürlüğe alındı. Peki 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Eşi vefat eden kadınlara ev yardımına nasıl başvurulur? 300 bin TL konut desteği hangi illerde verilecek? Hemen göz atın

Eşi vefat eden kadınlara 300 bin Türk Lirası konut desteği ile ilgili detaylar netleşiyor. Şu ana kadar 4 şehirde başlatılacak olan konut yardımı için başvuru şartları da belli oldu. 300 bin TL konut desteği hangi illerde verilecek?

İstanbul'da 24 ay eşit taksit ve 300 bin TL peşinatla konut fırsatı! Resmen başladı! İsteyen herkes alabilecek!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin İstanbul'da hayata geçirdiği yeni projesinden 300 bin TL peşinat ve 24 ay eşit taksitle konut sahibi olmak mümkün. İşte proje detayları...

İstanbul'da hayatta ev sahibi olamam demeyin! 300 bin TL peşinatla...

Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Hava Kent Tuzla Aydınlı projesinde satışlar başladı. Projeden 300 bin TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Türkiye'de 300 bin sosyal konut dönüşüyor!

Mevlana 7. Etap ve Mollaarap Mahallesi Kentsel Dönüşüm Yıkım Töreni'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları ile 300 bin sosyal konutun dönüştüğünü dile getirdi. 

İstanbul'da 300 bin konut riskli!

İstanbul Zeytinburnu'nda çöken 5 katlı bina sonrasında kentsel dönüşüm gerçeği tekrar gözler önüne serildi.  İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu İstanbul'da acil olarak 300 bin konutun dönüşmesi gerektiğini dile getirdi. 

300 bin müteahhit Haberi

300 bin müteahhit

Hürriyet'in haberine göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tasarlanan yeni bir müteahhitlik yasası çıkartılarak inşaat sektörünü disiplin altına alması planlanıyor. Bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı düğmeye basarak müteahhitlik sektörünü iyileştirme çalışmalarına başladığı kaydedildi.

Hazırlanacak yeni yasayla, Türkiye’de bulunan ve sayıları takriben 300 bin olan müteahhittin yüzde 30’unun meslekten men edilmesi bekleniyor. Ağır mesleksel kusur işleyen ve tüketiciyi dolandıran müteahhitler sektör dışına itilecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce tarafından, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajında “Müteahhitlik yasası için çalışmalarımız var. Bitirdikten sonra Meclis’e sevk edeceğiz” ifadelerini kullandı. Bakan İdris Güllüce'tarafından verilen bu mesaj şimdiden işini iyi yapmayan, tüketiciyi dolandıran ve yetersiz kalan binlerce müteahhiti düşündürmeye başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri müteahhitlerin teknik ve mali yeterliliklerini denetleyecek, sınıflandıracak ve cezaları...