28 / 04 / 2024

5.levent en çok satılan konut projesi

5.levent en çok satılan konut projesi

Torunlar GYO ve Kiptas ortaklığıyla nisan ayında satışa sunulan 5. Levent projesinde, birinci etap konutlarının yüzde 75'i satıldı. Proje yılın ikinci çeyreğinde en çok satılan konut projesi oldu.

En çok hangi şehirlerden ev alanlar kazandı?

Konut piyasasında 1 yıl, 5 yıl ve 10 yıllık değişimler masaya yatırıldı. Peki en çok hangi şehirlerden ev alanlar kazandı? 

Yabancılar Ocak'ta en çok bu illerden ev aldı! İşte o liste...

TÜİK'in son açıkladığı rakamlara göre yabancılara yapılan konut satışları ocak ayında bir yılda yüzde 50.5 azaldı ve 2 bin 61 oldu. Peki yabancılar Ocak 2024'te en çok hangi illerden ev aldı? 

2023'ün en çok kazanan milyarderleri belli oldu! Elon Musk, listenin başında...

Dünyanın en zenginleri 2023 yılında da servetlerine 1,5 trilyon dolar eklediler. Elon Musk 95 milyar dolar ile geçen senenin en çok kazanan milyarderi. İşte haberin merak edilen detayları...

Kaş’ta 5 senede 3 bin 700 kaçak yapı inşa edilmiş! En çok kaçak yapı Bezirgan Mahallesi'nde!

Kaş’ta 5 yılda 3 bin 700 kaçak yapı yapıldığı belirlendi. En çok kaçak yapı Kalkan sırtları ile Kaputaş Plajı arasındaki bölgeyi de kapsayan Bezirgân Mahallesi sınırlarında yer alıyor. İşte detaylar...

En çok satılan otomobiler belli oldu! Merakla bekleniyordu! Bu otomobiller peynir ekmek gibi satıldı! İşte o liste...

Araba satışlarında ekim ayı raporu belli oldu. Elim ayında hafif ticari araç pazarı yüzde 55,4 otomobil pazarı yüzde 74,1, hafif ticari araç pazarı ise yüzde 5,5 oranında arttı. Peki en çok hangi otomobiller satıldı? En çok tercih edilen otomobil hangisi? İşte o liste...

İstanbul, Ankara ve İzmir'de en çok tercih edilen 3 ilçe!

Türkiye'de eylül ayı konut rakamları açıklandı. Verilere göre eylülde konut satışları, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9,5 seviyesinde düşüş yaşayarak 102 bin 656 oldu. Konut satışları gerilerken, en çok tercih edilen il ve ilçelerin isimleri belli oldu.

Türkiye'nin en çok değerlenen 10 şehri belli oldu! Kırklareli ve Edirne zirvede! 

Şubat'ta meydana gelen deprem Türkiye’de değer artışı haritasının değişmesine neden oldu. En çok değerlenen 10 şehirlik listede deprem güvenliği dikkat çekti. Kırklareli ve Edirne ilk sıralara yerleşirken, Karadeniz bölgesinden 5 il birden listeye girdi.

Borsa kayıpta! Hangi hisseler prim yaptı, hangileri değer kaybetti? İşte en çok işlem gören hisseler!

Borsada bayram öncesi gelen satışlarla endeks yüzde 0,80 oranında gerileme ile günü 5 bin 18 puandan tamamladı. Peki, borsada kaç şirketin hisse senedi değer kazandı, hangileri değer kaybetti? En çok işlem gören hisseler hangileri? Altın ve dolar fiyatları ne oldu? Detaylar haberimizde..

Bu haftanın en çok kazandıran 5 kripto parası

CoinMarketCap'ten alınan verilere göre, bu haftanın en çok yükseliş gösteren beş kripto birimi hangileri oldu?

Hepsiburada’da Efsane Kasım fırsatları başladı! İşte en çok indirime giren 5 ürün! 8 Kasım 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada'da Efsane Kasım indirimleri başladı. Peki en çok indirime giren fırsat ürünleri hangileri oldu? İşte detaylar...

En çok puan alan davlumbazlarda en iyi fiyatlar burada. n11’in 6 Ekim 2022 tarihli fiyat listesi…

Davlumbazlar her mutfak için vazgeçilmez hale geldi. Son 5 yılda 4 puan üzeri yorum alan ve en çok beğenilen ürünlerine baktık.

En çok hangi ülke vatandaşları Türkiye'den konut alıyor?

Geçtiğimiz Ağustos ayında yabancı vatandaşlara yapılan konut satışları göre %10,1 azalarak 5 bin 273 oldu. Uyruklara göre en çok konut satışı yapılan ülke Rusya oldu. İşte haberin devamı…

Türkiye'de en çok satan ilk 5 otomobil markası belli oldu! İşte zirvenin sahibi

Türk otomobil müşterilerinin Haziran ayı içinde en çok tercih ettiği otomobil markaları açıklandı. Binek ve ticari araç türünde 17 bin 871 adetlik satışa ulaşan yerli marka listenin zirvesinde yer aldı. İşte Haziran'da en çok atan markalar..

5.levent en çok satılan konut projesi Haberi

5.levent en çok satılan konut projesi

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliği ile TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen İstanbul'un yeni semti 5. Levent'te, 3 ayda 766 konut satıldı. Kısa sürede büyük bir satış grafiği yakalayan 5. Levent projesinde birinci satış etabının yüzde 75'i sahipleriyle buluşmuş oldu. 15 bin kişinin yaşayacağı yepyeni ve modern bir semt olarak tasarlanan 5. Levent'te satışlar hızla devam ederken, hafriyat çalışmaları başladı ve ilk konutlarının temeli de atıldı. Hem yaşamak hem de yatırım için tercih edilen konutlar, 2017'de sahiplerine teslim edilecek. 


Yatırım için ideal 

Şehrin içerisinde, dev ulaşım projelerinin kesişim noktasında bulunan konumu, yeşilalanları, sosyal donatıları ve mimarisi ile İstanbul için örnek bir proje olarak öne çıkan 5. Levent, her meslek grubundan oluşan sakinleriyle de dikkat çekiyor. 5. Levent'te konut satın alanlar arasında mühendisler...