15 / 05 / 2024

ab grup yeni projeleri

ab grup yeni projeleri

AB Grup Holding yeni bir projeye başlamaya hazırlanıyor. Bayrak Towers projesi İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilecek.

Elektrikli otomobil hayali sona mı erdi! AB’den yeni açıklama…

Elektrikli otomobil kullanımı hızla yaygınlaşırken, AB Komisyonu Başkanı’nından beklenmedik bir açıklama geldi. Buna göre içten yanmalı motorların  2026 yılında  aşamalı olarak kullanımdan kaldırılması ertelenebilir. İşte ayrıntılar…

Ünlem Grup, yeni gayrimenkul markası Usreal ile 100’ün üzerinde ofis açmayı planlıyor!

20 seneyi aşkın zamandır sigorta sektöründe yer alan Ünlem Grup, oluşturduğu yeni gayrimenkul markası Usreal ile bir sene içinde 100’ün üzerinde ofis açmayı hedefliyor.

AB'de yeni otomobil satışları nisanda yüzde 17,2 arttı!

Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA), AB ülkelerinin nisan ayına dair yeni otomobil tescil verilerini duyurdu. Avrupa Birliği (AB) otomobil pazarında toplam satışlar, nisan ayında yüzde 17,2 yükselerek 800 bini geçti.

AB'de yeni otomobil satışları yüzde 28,8 artarak 1 milyonu aştı!

Avrupa Otomobil Üreticileri Birliği (ACEA) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Avrupa Birliği (AB) otomobil pazarında toplam satışlar, geçen ay yüzde 28,8 arttı ve 1 milyonu aştı.

Arabanızın deposunu fulleyin! Kritik gün yarın…

AB ülkelerinden yeni karar... Rusya'dan deniz yoluyla yapılan ham petrol ithalatına ambargo uygulanıyordu. AB ülkeleri uygulanan ambargonun benzerini Rus rafineri petrol ürünlerine uygulamaya hazırlanıyor. Aynı zamanda G7 ülkeleri ve AB ülkelerinde de tavan fiyat uygulamasına geçilecek.

Elon Musk'a şok üstüne şok! AB'den uyarı aldı!

Twitter, AB gerekliliklerini karşılamıyorsa Avrupa'da yasaklanabilir. AB'nin yeni açıklaması Musk'ı endişelendiriyor.

Besa Grup yeni projeleri için düğmeye bastı! Konutta ve turizmde çalışmalar hızlandı! 

Besa Grup, 50 yıldır çok sayıda projeye imza attı. Besa Grup yönetim kurulu üyesi Efe Bezci, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden başkent Ankara’nın önemli şirketleri arasında yer alan Besa Grup, yeni projelere odaklandı.

Doğan Grup yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, hayata geçireceklerini yeni projeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

AB'de ticari araç satışları sert düştü!

AB'de yeni ticari araç tescilleri, aralık ayında önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 8,4 geriledi ve 155 bin 963 seviyesine kadar düştü.

Madnasa Zirve'de inşaat çalışmaları başlıyor!

AB Grup Holding tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Madnasa Zirve ve Madnasa Türkbükü'nde çalışmalar hızlandı. AB Grup Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak projenin 2023'e kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

Kilit Grup yeni otel yatırımları için düğmeye bastı!

Turizm sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Kilit Grup, yeni otel yatırımları için start verdi.

AB Grup'tan 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, 2021 yılında 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı yaptıklarını söyleyerek Bodrum'da malikane projesi hayata geçirdiklerini dile getirdi. 

ab grup yeni projeleri Haberi

ab grup yeni projeleri

AB Grup Holding yeni bir projeye başlıyor. Daha önce Şirinevler, Beylikdüzü, Nişantaşı gibi semtlerde konut projeleri hayata geçiren şirket, bu kez Küçükçekmece'de bir projeye başlayacak. 


Toplam 74 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek olan Bayrak Towers projesi 4 kuleden oluşacak. Proje Basın Ekspres Yolu üzerinde Atatürk Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak. 


İnşaat alanının 270-300 bin metrekare olarak belirlendiği Bayrak Towers projesinde 1600 konut yer alacak. Projenin lansmanının 2016 yılı başında yapılması planlanıyor. 


Bayrak Towers projesinin bir bloğu home ofis, diğer blokları ise konut olacak. Projenin alt kısmında alışveriş merkezi olacak. 


AB Grup Holding, 2 etap halinde yükselecek Bayrak Towers projesini 3 yılda bitirmeyi hedefliyor. 


Telefon: 0212 550 93 95

WEB adresi: www.abgrupinsaat.com

Filiz...