09 / 05 / 2024

ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nerede

ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nerede

ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Fikret Aydoğan ve L.F. Albert Eeraerts ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Konut fiyatları üretim maliyetlerinin altında!

Finans piyasaları, teknik ve temel analiz stratejisti Elit Finans, konut fiyatlarının üretim maliyetlerinin altında fiyatlandığını belirterek, ihtiyacı olanlar için konutun değerlendirilebilir seviyelerde olduğunu kaydetti.

İğneden ipliğe zam geliyor! Zam gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak! İşte o ürünler...

Elektrik zammı fabrikaların üretim maliyetini yükseltti. Başta temel gıda ürünleri olan şeker, un, ekmek, makarna, yağ olmak üzere beyaz eşyadan ayakkabıya, tekstilden temizlik malzemelerine kadar iğneden ipliğe hemen her ürüne zam yağacak. İşte zam gelmesi beklenen ürünler...

Madencilik sektörü hedefi belirledi: Yılda 100 ton altın!

Türkiye Madenciler Derneği (TMD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Emiroğlu, "Madencilik sektörü için 15 milyar dolar ihracat ve 100 ton altın üretim hedefi artık bir hayal değil" dedi.

Akaryakıt fiyatları için korkutan tahmin! ABD petrol fiyatı tahminini yükseltti!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), Suudi Arabistan'ın üretim kesintilerinin petrol fiyatlarında yukarı yönlü baskı oluşturduğuna değinerek, bu sene ve gelecek seneye ilişkin petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti.

Bir kilo balın üretim maliyeti 127 TL’ye yükseldi! TAB mazot desteği talep etti!

Kır çiçek- yüksek yayla balının 1 kilogram maliyetinin 127,21 lira olduğunu açıklandı. TAB Başkanı Ziya Şahin, arı üreticileri için mazot desteği talep etti.

İstanbul'daki o üniversiteye 143 Öğretim Üyesi alınacak! Başvurular başladı: Hemen şartlara bakın!

İstanbul Aydın Üniversitesi, farklı bölümler için toplam 143 öğretim üyesi alacak. Başvurular 21 Temmuz'da başladı. Peki hangi bölümlerde öğretim üyesi alımı yapılacak? İşte tüm şartlar ve merak edilenler...

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 220 bin TL sermaye bedeli ile Dorukhan Övet ve Hasan Buldu ortaklığında kuruldu.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Otomobil fiyatları el yakıyor! Otomotivde üretim maliyeti son 7 yılda yüzde 100’ün üzerinde arttı!

Otomobil fiyatlarındaki artışlara artık yetişmek mümkün değil. Arz-talepteki dengesizlikler, vergiler ve gelişen yeni teknolojiler nedeniyle otomotiv üretim maliyeti son 7 yıl içerisinde yüzde 100’ün üzerinde artış gösterdi.

İTO Başkanı Avdagiç: Ekonomi yönetimi iş dünyasının önceliklerine odaklanmalı

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, ekonomi yönetiminin uygulayacağı para ve maliye politikasının, iş dünyasının üretim-istihdam-ihracat öncelikleriyle uyumlu götürülmesinin büyük önem taşıdığını belirtti.

OPEC'in ek üretim kesinti kararı petrol fiyatlarını nasıl etkileyecek?

Suudi Arabistan'ın günlük 1 milyon varil ek üretim kesintisi kararından sonra petrol fiyatları artış gösterse de küresel ekonomik resesyon endişeleri ve jeopolitik gerilimlerin fiyatları varil başına 90 doları geçmeyeceği hesaplanıyor.

Finans kuruluşları kredi musluklarını kapattı! Üretim ve ihracat tehlike sinyali veriyor!

Finans sektöründeki bir çok banka ve kuruluşun kredi musluklarını kapatması, üretim ve ihracatta tehlike sinyalleri vermeye başladı. Seçim belirsizliği ve nakit sıkışıklığı nedeniyle önünü göremeyen sanayici, ‘kredi yok, bankası var’ diyor.

İŞKUR'dan KPSS şartsız, ilköğretim mezunu yüzlerce personel alımı müjdesi! 12 bin 560 TL maaş fırsatını sakın kaçırmayın

İŞKUR'dan KPSS şartsız, ilköğretim mezunu yüzlerce personel alımı müjdesi geldi. Tam 12 bin 560 TL maaş fırsatını sakın kaçırmayın...

ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nerede Haberi

ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nerede

ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Fikret Aydoğan ve L.F. Albert Eeraerts ortaklığında kuruldu.

ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yürürlükteki mevzata riayet edilmesi kaydıyla her türlü ön üretimli modüler prefabrik sistemlerinin ve çelik yapıların üretimi ve inşaat işleri olup detayı aşağıdaki gibidir.Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü barınma depolama korunma ve koruma ihtiyaçlarını karşılamak üzere her türlü çelik ve çelik elemanları her türlü öngerilmeli ve öngerilmesiz betonarme yapı elemanları uzay kafes sistem yapılar ile prejabrik yapı ve konut imali için gerekli tesisleri kurmak burada imal edilecek yapı elemanlarını ve ünitelerini inşaat sahasına taşımak ve anasözleşmesinde yazılı...