16 / 05 / 2024

ABD ham petrol stokları

ABD ham petrol stokları

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya kıyasla 3 milyon 200 bin varil azaldı.

ABD'nin ham petrol stokları azaldı!

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre 8 milyon varil azalarak 485,5 milyon varile geriledi.

ABD'nin ham petrol stokları azaldı!

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre 700 bin varil azaldı.

ABD'nin ham petrol stokları arttı!

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre 800 bin varil artış gösterdi.

ABD ham petrol stokları yükseldi!

ABD ham petrol stokları, 23 Ekim'de sona eren haftada, bir önceki haftaya kıyasla 4 milyon 570,000 bin varil arttı. Analistler aynı dönemdeki stok artışını 1.11 milyon varil olarak öngörüyordu.

ABD ham petrol stokları yükseldi!

ABD ham petrol stokları, 23 Ekim'de sona eren haftada, bir önceki haftaya kıyasla 4 milyon 570,000 bin varil arttı. Analistler aynı dönemdeki stok artışını 1.11 milyon varil olarak öngörüyordu.

ABD'nin ham petrol stokları azaldı!

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre 2 milyon varil azalış gösterdi.

ABD'nin ham petrol üretiminde 40 yılın en büyük aylık düşüşü!

Mayıs ayında günlük ortalama 1,99 milyon varil azalan ABD'nin ham petrol üretimi, Ocak 1980'den bu yana görülen en büyük aylık düşüş olarak kayıtlara geçti.

ABD'nin ham petrol stokları arttı!

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta 5,7 milyon varil artış gösterdi.

Dev kurumdan 2024 yılı petrol için 90 dolar tahmini! Akaryakıt fiyatlarına indirim mi geliyor? 

Dev kurum,Goldman Sachs, 2024 yılı brent ham petrolü için 90 dolar tahmininde bulundu. Açıklamanın ardından akıllara hemen 'akaryakıta indirim mi gelecek?' sorusu geldi. Peki yeni yılda akaryakıt fiyatları ne olur, indirim gelecek mi?

OPEC'in ekim ayı petrol üretimi günlük 80 bin varil arttı

OPEC'in ham petrol üretimi ekim ayında önceki aya oranla günlük 80 bin varil yükselişle 27,9 milyon varile kadar çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye doğal gaz ve petrol arayışında plan değişikliğine gitti! 2024 milat olacak

Türkiye'nin 2024 yılında yapacağı arama ve sondaj çalışmaları artacak. Gelecek yıl ham petrol ve doğal gaz arama ve üretimi kapsamında kara ve deniz alanlarında 250 kuyuda sondajlama yapılacak. İşte tüm detaylar...

Petrol haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor! Brent petrol bugün ne kadar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı

Petrol fiyatları,  Orta Doğu'da ABD ile İran arasındaki jeopolitik gerilimlerin artmasıyla yükselişe geçti. Petrol bu haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor. Peki brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? Brent petrol kaç dolar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

ABD'nin ticari ham petrol stokları 1 milyon 400 bin varil arttı!

ABD'nin ticari ham petrol stokları, geçen hafta bir önceki haftaya kıyasla yaklaşık 1 milyon 400 bin varil artış kaydetti.

Petrolde Biden rüzgarı! Petrol fiyatları düşmeye başladı! Brent petrol bugün ne kadar?

Petrol fiyatları, ABD Başkanı Joe Biden'ın yönetiminin bu hafta İsrail'i ziyaret etmeyi planlamasıyla düşüşe geçti. Bugün brent petrol ne kadar oldu? 17 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

ABD'nin ticari ham petrol stokları 10 milyon arttı! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Brent petrolün varili kaç dolar?

ABD'nin ticari ham petrol stokları geçen hafta bir önceki haftaya göre yaklaşık 10 milyon 200 bin varil artış kaydetti. Hal böyle olunca gözler güncel petrol fiyatlarına çevrildi. Bugün brent petrol yükseldi mi, düştü mü? 13 Ekim brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu?

OPEC'in petrol üretimi Eylül ayında günlük 273 bin varil arttı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nün (OPEC) ham petrol üretimi Eylül ayında önceki aya göre günlük 273 bin varil artış göstererek, 27,75 milyon varile çıktı.

Son dakika! ABD petrol fiyatı tahminini yükseltti!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), küresel petrol stoklarında beklenen azalmaya işaret ederek, bu yıl ve gelecek yıla ilişkin petrol fiyatı tahminini yükseltti.

Akaryakıt fiyatları için korkutan tahmin! ABD petrol fiyatı tahminini yükseltti!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), Suudi Arabistan'ın üretim kesintilerinin petrol fiyatlarında yukarı yönlü baskı oluşturduğuna değinerek, bu sene ve gelecek seneye ilişkin petrol fiyatı tahminini yukarı yönlü revize etti.

Petrol devi iflas etti! Hakimin kararı dikkat çekti

ABD merkezli dev petrol ve enerji şirketi Mesquite Energy şirketi iflasını verdi. Hakim daha önce görülmemiş bir karar verdi. İşte tüm detaylar...

Sıcak gelişme: Petrole zam geldi!

Suudi Arabistan, Asya ve Avrupa'ya sattığı petrolün fiyatına arz kısıtlamaları ve artan talebin ham petrol piyasasını daraltması nedeniyle zam yaptı.

Son dakika! Petrol fiyatlarında artış bekleniyor!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), gelecek senenin son çeyreğine kadar küresel petrol stoklarında beklenen düşüşün petrol fiyatları üzerinde yukarı yönlü baskı oluşturduğunu kaydetti.

ABD ham petrol stokları Haberi

ABD ham petrol stokları

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), ülkede ticari ham petrol stoklarının geçen hafta 3 milyon 200 bin varil (yüzde 0,7) azalarak 482,2 milyon varile gerilediğini açıkladı. Piyasa beklentisi stokların yaklaşık 2,7 milyon varil azalacağı yönündeydi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ticari ham petrol stoklarına dahil olmayan stratejik ham petrol stokları ise değişmeyerek 638,1 milyon varil seviyesinde kaldı. Söz konusu dönemde, ABD'nin benzin stokları ise 4,4 milyon varil (yüzde 1,8) artışla 245,5 milyon varil oldu.

Petrol üretimi azaldı

ABD'nin ham petrol ithalatı, geçen hafta bir önceki haftaya göre günlük ortalama 870 bin varil artarak yaklaşık 6 milyon 239 bin varil, petrol ihracatı ise günlük ortalama 621 bin varil azalarak 3 milyon 11 bin varil seviyesinde gerçekleşti.

Ülkenin günlük ham petrol üretimi ise 2-8 Ocak...