06 / 05 / 2024

ABD piyasaları son durum

ABD piyasaları son durum

Janlyn Capiyal LLC'in Genel Müdürü Andre Bakhos, borsadaki sert düşüşlere ilişkin "Empire Stata İmalat Sanayi Endeksi ve perakende satışları beklentilerin altında geldi. Bu veriler ekonomik durgunluğun son işaretleri oldu.

11 bankada resmen Mart 2024 şoku! Denizbank, Akbank, QNB, Ziraat, Yapı Kredi, Garanti ve 5 banka daha az önce duyurdu!

Para piyasaları son dönemlerin en sert günlerini yaşarken, bankalar da ihtiyaç kredisi faiz oranlarını peş peşe değiştiriyor. İşte 11 bankanın ihtiyaç kredisi faiz oranlarında son durum...

9 bankada adeta 7 şiddetinde deprem! Ziraat, Garanti, TEB, Yapı Kredi, İş, Akbank, ING ve 2 banka daha az önce açıkladı

Para piyasaları son dönemlerin en hareketli günlerini yaşarken, bankalar da ihtiyaç kredisi faiz oranlarında değişikliğe gitti. İşte banka banka faiz oranları Mart 2024...

ABD'de mortgage faizleri son 9 haftanın zirvesinde!

ABD Mortgage Bankalar Birliği (MBA) tarafından açıklanan detaylara göre ABD'de mortgage faizleri son 9 haftanın zirvesine çıkarken mortgage başvuruları ise gerileme gösterdi.

ABD enflasyon rakamları sonrası dolar, altın ve euroda son durum!

Piyasalar tarafından merakla beklenen ABD eylül enflasyon rakamları yüzde 0,4 artarak yıllık yüzde 3,7 olarak gerçekleşti. Peki altın, dolar ve euro kurunda son durum ne? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Dolar ne oldu? İşte ABD verileri sonrası altın, dolar ve euroda son durum...

ABD enflasyonu sonrası dolarda son durum! Dolar bugün ne kadar oldu? 11 Ağustos Cuma dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon rakamları dün açıklandı. ABD'de  Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) temmuz ayında yüzde 0,2 ile beklentilere paralel arttı. ABD enflasyonu sonrası dolar ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira?

ABD'de bekleyen konut satışları son 3 ayda ilk kez arttı!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan rakamlara gör ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Haziran ayında azalış beklentilerinin aksine yüzde 0,3 yükselirken, son 3 aydaki ilk artışını gösterdi.

Küresel piyasalar haftanın son işlem gününde karışık seyrediyor!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, küresel piyasalar, önemli merkez bankalarının para politikası kararlarının açıklandığı ve yoğun veri gündeminin olduğu haftanın son işlem gününde karışık seyrediyor.

Küresel piyasalar Fed'in faiz kararı öncesi temkinli seyrediyor! Dolar, altın ve borsada son durum ne?

Küresel piyasalar, yarın ABD Merkez Bankası (Fed) ile başlayacak yoğun merkez bankası para politikası kararları öncesinde temkinli seyrine devam ederken, Çin'in ekonomiyi destekleyeceğine ilişkin gelişmeler de yakından takip ediliyor.

Küresel piyasalar, merkez bankalarının faiz kararlarına odaklandı! Altın, dolar ve borsa yeni haftaya nasıl başladı?

Aktarılan son dakika detaylarına göre, küresel piyasalar, ABD, Avrupa ve Japonya merkez bankalarının para politikalarının açıklanacağı haftaya temkinli başladı.

Küresel piyasalar yön arayışını sürdürüyor! Altın, dolar ve borsada son durum ne? 

Pek çok yatırımcı tarafından takip edilen küresel piyasalar, ABD'de devam eden bilanço sezonunda şirketlerin finansal sonuçlarından alınan karışık sinyaller ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) para politikasına ilişkin belirsizliklerle yön arayışına devam ediyor.

Küresel piyasalar karışık seyrediyor! Altın dolar ve borsada son dakika!

Küresel piyasalar, dünya genelinde ekonomik aktiviteye ilişkin olarak devam eden endişelerle karışık bir seyir izlerken, ABD'de devam eden bilanço sezonu yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor.

Küresel piyasalar yönünü pozitife çevirdi! Altın dolar ve borsada son durum!

Yatırımcıların yakından takip ettiği küresel piyasalar, ABD'de beklentilerin üzerinde yavaşlayan enflasyondan sonra pozitif bir seyir izlerken, ABD'de JP Morgan, Wells Fargo, Citi Group gibi bankalar ve BlackRock'ın 2. çeyrek finansal sonuçları da yatırımcıların odağında olacak.

ABD'de mortgage faizi son dokuz ayın en yüksek seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage için ortalama faiz oranı, yüzde 6,85'ten yüzde 7,07'ye çıktı. Bu rakam son dokuz ayın en yüksek seviyesi...

ABD piyasaları son durum Haberi

ABD piyasaları son durum




New York borsalarında endeksler beklentileri karşılamayan verilerin ekonomik durgunluk endişelerini artırmasıyla düşüş eğilimini sürdürüyor. Standard & Poor's 500 ve Nasdaq Teknoloji endekslerindeki ciddi kayıplar bu yılki kazançların silinmesine neden oldu.  


Gün ortasında Dow Jones Endeksi 243,29 puan (yüzde 1,49) değer kaybederek 16.071,90 puana, Standard & Poor's 500 Endeksi 31,41 puan (yüzde 1,67) azalışla 1.846,29 puana düştü. Nasdaq Teknoloji Endeksi de 58,27 puan (yüzde 1,38) gerileyerek 4.168,90 puan oldu. 


Janlyn Capiyal LLC'in Genel Müdürü Andre Bakhos, borsadaki sert düşüşlere ilişkin "Empire Stata İmalat Sanayi Endeksi ve perakende satışları beklentilerin altında geldi. Bu veriler ekonomik durgunluğun son işaretleri oldu. Durgunluk endişeleri Ebola salgınının yayılma korkusuyla birleşince, nakit kesinlikle daha güvenilir oldu" değerlendirmesini yaptı.  


ABD'de bugün açıklanan verilere göre üretici fiyatları eylülde yüzde...