01 / 05 / 2024

ABD satlık konutlar

ABD satlık konutlar

TEK BORSA dergisi bu haftaki sayısında ABD emlak piyasasını araştırdı. İşte mortgage krizi dolayısıyla zor durumda olan ABD konut piyasasıyla ilgili tüm detaylar! 100 bin dolara ABD'de ev alınabilir mi? ABD'de nerelerden ev alınır? Nasıl ev alınır? Nelere

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

ABD hükümeti kapanırsa ne olur? Hükümetin kapanması ne demek?

ABD hükümetinin kapanması, bütçe tasarısının onaylanmaması veya benzeri nedenlerle meydana gelebilir. Bu tür kapanmalar genellikle geçici bir süre için olur ve hükümet işlemleri tamamen durdurulmaz. Ancak etkileri ciddi olabilir. İşte detaylar...

ABD'de kripto platformlarına yönelik baskı ve denetimler sıkılaştı!

Kasım ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC) ve ABD Adalet Bakanlığı'nın kripto para borsası FTX hakkında soruşturma başlatması sonrası alım satım platformlarına yönelik baskılar artmaya başladı.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’ten ABD’ye kötü sürpriz!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Rating, ABD’ye resmen kötü bir sürpriz yaptı. Fitch, borç limiti açmazı yüzünden ABD'nin "AAA" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.

ABD'den 500 milyon dolarlık dev yatırım! Şehirler teknoloji merkezine dönüşüyor

ABD hükümeti, ilk 500 milyon $’lık yatırımla orta Amerika’daki metropol alanlarını teknoloji yeniliğinin bir sonraki sıcak noktalarına dönüştürmeye çalışıyor.

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'ndan kripto paraların regülasyonu için çağrı!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu Başkanı Gensler,  kripto para piyasalarını yüksek düzeyde denetleyeceklerini dile getirerek  Kongre'ye kripto para piyasasının regülasyonu için kaynak sağlanması konusunda çağrı yaptı.

ABD'den küçük işletmelere 521.4 milyar dolarlık koronavirüs kredisi!

ABD hükümeti, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından etkilenen küçük işletmelere yönelik uygulamaya konulan Maaş Koruma Programı kapsamında, bu zamana kadar toplam 521.4 milyar dolarlık kredi onayladı.

Taksim 360 Çalık Konutları fiyat listesi!

150 bin metrekare inşaat alanı bulunan Taksim 360 Konutları'nda ofisler gelecek Haziran ayında teslim edilecek. Taksim 360 Çalık Konutları fiyat listesi 300 bin dolardan başlıyor...

Tual Adalar Yakacık Konutları liste fiyatları!

İstanbul Kartal Yakacık'ta hayata geçirilen Tual Adalar Konutları için yüzde 5 peşinat verilerek daire sahibi olunabiliyor. Proje 6 bloktan oluşuyor...

Gaziantep Yazıcık Konutları'nın açılışı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı da ziyaret etti ve Yazıcık Konutları'nın da açılışını yaptı.

Mersin Abdülhamit Kışlası arazisi imara mı açılıyor?

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2017 Yılı Şubat Ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Kültür Bakanlığı Yüksek Kurulu'nun yanındaki Abdülhamit Kışlası arazisinin imara açılması konuşuldu.

ABD satlık konutlar Haberi

ABD satlık konutlar

ABD, Türkiye'deki gayrimenkul yatırımcılarının en fazla ilgi gösterdiği ülkelerden biri. Özellikle de iş ve sanat dünyasından yatırımcıların... Türkiye'de, ABD'den ev alan işadamı ve sanatçıların sayısı bir hayli fazla. Dünyanın en büyük gayrimenkul piyasası olan ülke, yatırımcısına en çok kazandıran yerler arasında bulunuyor. Yatırımcılar için oldukça cazip bir pazar olan ABD işte bu özelliği nedeniyle dünyanın dört bir yanından gayrimenkul yatırımcısı çekiyor. Aslında çoğu kişi için hayal gibi görünse de ABD'de ev almak gayrimenkul yatırımı yapmak sanıldığı kadar zor değil.

Özellikle de gayrimenkul piyasasının en durgun olduğu bu dönemde... Piyasanın son iki yıldır oldukça durgun olduğu ABD'de Türkiye'deki fiyatlara ev almak mümkün. Son dönemlerde bunun farkına varıp Türkiye'den ABD'nin yolunu tutan yatırımcıların sayısında önemli bir...