06 / 05 / 2024

ABD\'de New York kentinin en pahalı dairesi geçtiğimiz mayıs ayında el değiştirmiş ancak satın alan kişi sır gibi saklanmıştı. O kişinin Katar Başbakanı Şeyh Hamad Bin Casim El Tani olduğu ortaya çıktı.

ABD\'de New York kentinin en pahalı dairesi geçtiğimiz mayıs ayında el değiştirmiş ancak satın alan kişi sır gibi saklanmıştı. O kişinin Katar Başbakanı Şeyh Hamad Bin Casim El Tani olduğu ortaya çıktı.

ABD'de New York kentinin en pahalı dairesi geçtiğimiz mayıs ayında el değiştirmiş ancak satın alan kişi sır gibi saklanmıştı. O kişinin Katar Başbakanı Şeyh Hamad Bin Casim El Tani olduğu ortaya çıktı

New York Başsavcılığı Donald Trump'ın malvarlığına el koymak için ilk adımı attı!

464 milyon dolarlık para cezasına çarptırılan ABD eski Başkanı Donald Trump verilen cezayı ödeyemiyor. New York Başsavcılığı da Donald Trump hakkındaki dolandırıcılık kararını tebliğ ederek, eski başkanın eyaletteki mülklerine el konulması için ilk adımı attı.

ABD'de konut kredisi başvuru oranları yüzde 5,7'ye düştü!

ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi yaptığı açıklamada 2023'te tüketici kredisi talebinde kayda değer bir düşüş yaşandığını belirterek, konut kredisi başvuru oranlarının yüzde 5,7'ye düştüğünü açıkladı.

New York borsası günü düşüşle tamamladı.

New York Borsası, bugün negatif bir seyir izleyerek günü düşüşle tamamladı. Kapanışta Dow Jones endeksi yaklaşık 200 puanlık bir değer kaybı yaşayarak yüzde 0,56 düşüşle 34.641,97 puan seviyesine geriledi. İşte detaylar...

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

New York Manhattan'da gökdelenler her yıl birkaç milim batıyor! Uzmanlar İstanbul için de uyardı! 

New York Manhattan'da gökdelenlerin her sene birkaç milim battığının belirlenmesi, tüm dikkatleri depremi bekleyen megakent İstanbul'a çevirdi. Uzmanlar İstanbul için de uyardı. İşte o açıklamalar...

New York gökdelenlerin ağırlığı sebebiyle her yıl 1 ila 2 milimetre çöküyor!

ABD'de yapılan bir araştırmada, New York kentinin üzerindeki gökdelenlerin ağırlığı nedeniyle her sene 1 ila 2 milimetre çöktüğü kaydedildi.

New York Fed'in mayıs ayı imalat endeksi son 4 ayın en düşüğünde!

Mayıs ayında ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi'nin açıkladığı imalat endeksi, beklentilerin altında kalarak eksi 31,8 değerini alarak son dört ayın en düşük seviyesine geriledi.

New York borsası karışık! Günü karışık seyirle kapattı

New York borsası, ABD'li bankaların bilançolarındaki kötü gidişat üzerine günü karışık seyirle tamamladı.

New York borsası bugünü de düşüşle kapattı!

New York borsası, hâlâ süren resesyon telaşı yüzünden bugünü de sert bir düşüşle sonlandırdı.

ABD'deki dev perakende yolsuzluğuna o isim de karıştı! Haber Türkiye'yi şoke etti

ABD'nin New York eyaletinde aralarında bir Türk kızın da bulunduğu perakende hırsızlığı çetesine operasyon yapıldı. Çetenin mağazalardan yağmaladıkları ürünleri e-ticaret sitelerinde satıldığı ortaya çıktı. Detaylar duyanları şaşkına çevirdi.

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

ABD'de kira artışı beklentisi yüzde 10,1!

ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi, ABD'de kira artışına ilişkin beklentiyi yüzde 10,1 şeklinde açıkladı.

New York Belediye Başkanı Eric Adams maaşını Bitcoin olarak istiyor!

ABD'nin New York kentinin yeni belediye başkanı Eric Adams, maaşının Bitcoin olarak ödenmesini talep ediyor. 

ABD\'de New York kentinin en pahalı dairesi geçtiğimiz mayıs ayında el değiştirmiş ancak satın alan kişi sır gibi saklanmıştı. O kişinin Katar Başbakanı Şeyh Hamad Bin Casim El Tani olduğu ortaya çıktı. Haberi

ABD\'de New York kentinin en pahalı dairesi geçtiğimiz mayıs ayında el değiştirmiş ancak satın alan kişi sır gibi saklanmıştı. O kişinin Katar Başbakanı Şeyh Hamad Bin Casim El Tani olduğu ortaya çıktı.

ABD'nin New York kentindeki The One57 binasındaki en pahalı daire geçtiğimiz mayıs ayında el değiştirmiş ancak alıcının ismi açıklanmamıştı. New York'un en pahalı dairesini Katar Başbakanı Şeyh Hamad Bin Casım El Tani'nin 100 milyon dolar ödeyerek satın aldığı ortaya çıktı.


2013 yılında tamamlanması öngörülen gökdelende Katar Başbakanı El Tani'nin 250 milyon dolar ödeyerek 4 daire daha satın almayı planladığı öne sürüldü.


10 bin 923 metrekarelik asma katlı daire, Carnegie Hall'ın tam karşısında yer alıyor ve New York'un en güzel manzaralarından birini sunuyor. İki eşli ve 15 çocuklu Katar Başbakanı El Tani'nin satın aldığı dairede her türlü lüks düşünülmüş. 14 yatak odalı süper lüks dairede, dev bir salon, büyük bir mutfak, 4 şömine ve 132 şaraplık bir mahzene sahip.


ABD'de New York kentinin...