11 / 05 / 2024

adana otele yerleştirilen aile

adana otele yerleştirilen aile

Adana'ya tatil için gelen ailenin barındığı gecekondunun yıkılmak üzere olduğu haberleri üzerine, aile otele yerleştirildi...

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

İzmir'de depremzedelerin yerleştikleri konutların tahliye edilmesi kararına tepki!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremden sonra İzmir Büyükşehir Belediyesine ait Uzundere konutlarına yerleştirilen depremzedelerin, konutları tahliye etmelerinin istenmesi tepkilere sebep oldu.

İTO Başkanı Avdagiç, iş dünyasına seslendi! Depremzedelerin istihdamı için çağrı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç’ten, iş dünyasına depremzedeler için bir çağrı geldi. Avdagiç, iş dünyasından, depremde zarar gören ve başka illere yerleştirilen kişilerin istihdamında öncelik tanınmasını istedi.

Mavera Comfort'ı Japonya'dan gelen heyet inceledi!

İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen Mavera Comfort temel kolonlarına yerleştirilen deprem izolatörleri Japonya'dan gelen bir heyet tarafından incelendi.

Temmuz 2022 Emlak Endeksi açıklandı!

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, Temmuz ayı endeksini yayınladı. Endekse göre Türkiye'de son bir ayda kiralık ev fiyatlarının en fazla arttığı il yüzde 12 ile Kocaeli oldu. satılık konutta ise yüzde 17 yükselişle Adana zirveye yerleşti.

İzmirli depremzedelerden ek süre talebi!

İzmir'de, 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde binaları hasar gören ve Büyükşehir Belediyesi tarafından konutlara yerleştirilen ve 20 Temmuz itibariyle evleri boşaltmaları istenen vatandaşlar ek süre talep etti.

Selahattin Şahin'den Uzundere Konutları depremzedelere satılsın çağrısı!

MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin İzmir depreminden sonra Uzundere Konutlarına yerleştirilen depremzedelere konutların satılması yönünde yazılı önerge verdi.

İzmir'de rezerv alanlardaki konut inşaatları hız kesmiyor!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Ramazan Bayramı sebebiyle 30 Ekim 2020'de yaşanan depremde evleri yıkılan ve geçici barınma merkezine yerleştirilen depremzedelerle görüştü.

Gazze'de saldırı sonucu binalar ve yerleşim yerleri hasar gördü!

İsrail dün gece Gazze'ye saldırı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen saldırılarda, Gazze'nin farklı bölgelerinde çok sayıda bina ve yerleşim yeri hasar gördü.

Adana'da özelleştirilen, satılan, kapatılan işletmeler için araştırma önergesi verildi!

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde özelleştirilen, satılan, kapatılan kamu kurumu ve kuruluşları ve işletmelerden istihdama ve ekonomiye katkı sağlayabilecek olanların yeniden açılması konusunda Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Teoman Sancar'dan Denizli Acıpayam deprem konutları açıklaması!

5.5'lik Denizli depreminin üstünden 2 yıl geçti. Acıpayam ilçesinin Oğuz, Kırca, Alaattin, Karahöyük, Ovayurt, Ucarı, Yeniköy ve Corum köylerinde kerpiç yapılar yıkılmıştı. Konteyner ve çadırlara yerleştirilen 160 aileye TOKİ’den konut verileceği belirtildi. Fakat konutlar henüz teslim edilmedi.

İdlibliler, AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'i briket evleri görmeye çağırdı!

Türkiye'nin inşa ettiği briket evlere yerleştirilen İdlibliler, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına katılarak, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'i bölgeye çağırdı.

adana otele yerleştirilen aile Haberi

adana otele yerleştirilen aile

Tatil için geldikleri Adana'nın Yüreğir ilçesinde yıkılmak üzere olan gecekonduda barınan aile otele yerleştirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Adana Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Çocukları ölümün eşiğindeki ailenin evleri yıkılmak üzere" başlıklı haberle ilgili açıklama yapmaya ihtiyaç duyulduğu ifade edildi.

İl Sağlık Müdürlüğünce yapılan araştırmada, habere konu olan ailenin siroz hastası çocuklarının tedavilerinin 18 yaş altı SGK kapsamında halen Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Gastroenteroloji Kliniğinde ücretsiz olarak devam ettiği, Yüreğir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığınca 2017'nin Aralık ayına kadar aileye gerekli desteklerin sağlandığı bildirdi.

Ailenin çocuklarının tedavileri için 2017'de Etimesgut ilçesinde yaşamaya başladığına yer verilen  yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Etimesgut Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 3+1 kombili bir evde yaşamları için aylık 600 lira kira yardımı yapıldığı,...