01 / 05 / 2024

adıyaman üniversitesi kreşi ne zaman bitecek

adıyaman üniversitesi kreşi ne zaman bitecek

Adıyaman Üniversitesi yerleşkesinde meslek yüksek okulu arkasına üniversitenin akademik personeli ve çalışanlarının çocukları için kreş binası yapılıyor. Rektör Prof. Talha Gönüllü, yapımı devam eden kreş binası inşaatını gezdi...

Depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkılmış! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki İsias Oteli'nde fazladan kat çıkıldığı belirlendi. İşte iddianamede yer alan ifadeler...

Adıyaman Milletvekilleri depremde yıkılan okullar için Milli Eğitim Bakanı’ndan talepte bulundu!

Adıyaman Milletvekilleri Milli Eğitim Bakanı’nı ziyaret ederek depremde yıkılan okullar için 7 maddelik talepte bulundular. 

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO, Adıyaman'daki deprem konutları kapsamında 4 milyar 472 milyon 53 bin TL'lik 5 proje için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Adıyaman’da deprem konutlarının inşası bitmek üzere

Adıyaman'da depremzedeler için inşa edilen kalıcı konutların yapımı devam ediyor. TOKİ'nin özenle ve detaylı çalıştığı Örenli Mahallesi'nde yapımı tamamlanan iki yüz kırk konut Cumhuriyet’in 100. yılında hak sahiplerine teslim edilecek.

Adıyaman'da iş yerleri yıkılan esnaf için 36 noktada tam 700 konteyner kuruldu!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerinden en fazla etkilenen şehirler arasında yer alan Adıyaman'da, iş yerleri yerle bir olan esnaf, ticari faaliyetlerine 36 noktada kurulan konteyner çarşılarda devam ediyor. 

TPAO, Adıyaman'da depremzedeler için konteyner kent inşa ediyor ve yemek dağıtıyor!

Adıyaman, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından 2.230 aileye ev sahipliği yapacak bir konteyner kent inşa ediliyor.

Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı! 

Emlak Konut GYO’nun 6 Şubat depremlerinin yıktığı Adıyaman’da inşa edilecek olan kalıcı konutlar için düzenlediği 3 ihalenin sonuçları açıklandı. Buna göre, Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı. 

Adıyaman'daki deprem konutları için zemin etüdü yapılıyor!

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada depremzedeler için kalıcı konutların zemin etüt çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, bu ay içinde yapılacak ihalelerin ardından inşaat sürecine geçileceğini belirtti.

DEÜ'lü jeofizikçilerden deprem ön raporu: Adıyaman, Malatya, Gaziantep'te deprem riski yüksek!

Dokuz Eylül Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerince hazırlanan ön raporda, Adıyaman, Malatya ve çevresi ile Gaziantep ve çevresinde deprem riskinin yüksek olduğunun altını çizdi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Adıyaman projesi için tarih belli oldu! 99 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adıyaman projesi için tarih belli oldu. Sadece bir ilçeye 99 konutluk yeni proje geliyor.

Adıyaman Üniversitesi 81 öğretim üyesi alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Adıyaman Üniversitesi birçok fakülte ve Meslek Yüksekokuluna toplamda 81 Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte kadro Adıyaman Üniversitesi’nin öğretim üyesi dağılımı ve başvuru şartları!

TOKİ Adıyaman projesi için son 1 gün! Adıyaman Merkez'e 164 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adıyaman projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 164 konut yer alacak.

TOKİ Adıyaman Sincik projesi için düğmeye bastı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan TOKİ, Adıyaman Sincik ilçesinde 172 yeni konut inşa edecek.

adıyaman üniversitesi kreşi ne zaman bitecek Haberi

adıyaman üniversitesi kreşi ne zaman bitecek


Adıyaman Üniversitesi yerleşkesinde meslek yüksek okulu arkasına üniversitenin akademik personeli ve çalışanlarının çocukları için kreş binası yapılıyor.


Yapımı devam eden kreş binası inşaatını gezen Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Talha Gönüllü, çalışan personel için önemli olan bu hizmeti bu yılsonunda faaliyete geçireceklerini aktardı.


İnşaat çalışmasını inceleyen Rektör Prof. Dr. Talha Gönüllü, "Adıyaman Üniversitesi akademik ve idari personelinin çocuklarının güvenilir bir ortamda, bilimsel ilerlemelere uygun bir şekilde eğitilmeleri, sosyal, duygusal, dil ve düşünsel açıdan gelişmelerine yardımcı olmak amacıyla kreş binası inşaatına başladık. Kreş binamız Bodrum kat, zemin kat ve birinci kattan oluşacak olup toplam bin 251 metrekare kapalı alana sahip olacak. Binada; 6 adet sınıf, 3 adet uyku odası, 2 adet oyun salonu,1 adet spor salonu, 1 adet sinema gösteri salonu,1 adet yemek...