28 / 07 / 2024

adıyamanda dönüşüm ne zaman olacak

adıyamanda dönüşüm ne zaman olacak

Adıyaman Belediye Başkanı F. Husrev Kutlu, "Hangi hükmet gelirse gelsin, bu projelerin destekleneceğini düşünerek, en süratli şekilde hayata geçirileceğini ümit ediyorum" şeklinde konuştu.

İstanbul depremi kapıda! Megakentte sanayi dönüşümüne ihtiyaç var!

İstanbul Sanayi Odası (İSO),Başkanı Erdal Bahçıvan yaptığı açıklamada mega kent İstanbul’un sorunları arasında ‘trafik yoğunluğunun’ ilk sıralarda yer aldığına değinerek, 'kentsel' benzeri bir 'sanayi dönüşümü'ne ihtiyaç olduğunu söyledi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm ne durumda? Müteahhitler metrekare başına ne kadar istiyor?

Olası Marmara Depremi önce İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı.  Fakat kentsel dönüşümün İstanbul'da hız kaybettiği de belirtiliyor. Peki, İstanbul'da kentsel dönüşüm ne durumda? İşte detaylar...

İstanbul'da dönüşüm nasıl yapılmalı? Mimar Şenol Gökner 'nüfus azaltılmalı' dedi!

İTÜ 2006 mezunu Mimar Şenol Gökner, X sosyal medya hesabından Marmara depremi ile ilgili paylaşımda bulundu ve İstanbul'un dönüşümüne değindi. İşte Gökner'in o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Zoom Yapı yeni yılda bin konutun dönüşümüne başlayacak!

Modanlıoğlu Group bünyesinde yer alan Zoom Yapı 2024 yılını ‘kentsel dönüşüm yılı’ ilan ettiğini açıkladı. Şirket bu kapsamda gelecek sene tam 1000 adet konutun dönüşümüne başlayacak.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Yerinde Dönüşüm Projesi'ne o ilden 15 bin başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından depremden etkilenen iller için başlatılan "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne Adıyaman'dan şu ana kadar 15 bin başvuru yapıldı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Büyük İstanbul dönüşümü resmen başlıyor! Tam 1,5 milyon konut kentsel dönüşüme giriyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada devletin hibe desteklerinin olduğu, büyük İstanbul dönüşümüne, bayramın birinci günü başlayacaklarını söyledi.

Kentsel dönüşüm kredisi alırsam kaç ay vadeyle aylık ne kadar öderim? Gayrimenkul uzmanı tek tek hesapladı!

Kentsel dönüşüm kredisinde adım atılmasının ardından vatandaşlar destek paketinin detaylarını araştırmaya başladı. Peki, kentsel dönüşüm kredisi aylık taksitleri ne olacak?

İstanbul'da dev kentsel dönüşüm başlıyor!

İBB Meclisi'nin Kasım ayı oturumlarının ikinci birleşimi dün Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde yapıldı. İBB Meclisi'nde, İstanbul’da deprem riski bulunan fakat hak kaybı sebebiyle yıkılamayan binlerce binanın dönüşümüne onay verildi.

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık Fikirtepe kentsel dönüşüm projesiyle ilgili olarak, "Orada 15 bin bağımsız bölümü içeren 2024 yılına kadar inşallah tamamlayacağımız bir projeyi yürütüyoruz." dedi.

İstanbul'un dönüşümünde kaybedecek zaman yok!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul Yenileniyor platformu ve İstanbul'daki riskli binaların dönüşümüne ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kurt, hem İstanbul'daki dönüşümün aciliyetine hem de İstanbul Yenileniyor platformu kapsamındaki yeniliğe değindi.

adıyamanda dönüşüm ne zaman olacak Haberi

adıyamanda dönüşüm ne zaman olacak

Kentsel dönüşüm Konusunda Ulu Cami, Musalla, Eskisaray, Varlık ve Mara Mahallerinin öncelikleri arasında yer aldığını ifade eden Adıyaman Belediye Başkanı F. Husrev Kutlu, "Hangi hükmet gelirse gelsin, bu projelerin destekleneceğini düşünerek, en süratli şekilde hayata geçirileceğini ümit ediyorum" şeklinde konuştu. Belediye olarak Musalla Mahallesi'nde yapılan TOKİ evlerinin ruhsatlarını hak sahiplerine verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, "İnşaat bitikten sonra ruhsat başvurusunda bulunuyorlar. Devlet bir ihale yapıyor, bir inşaat yapıyor. Ama ruhsat almadan bu inşaatın yapımına başlanıyor. Böyle bir şey olamaz Kural neyse bu kurala uyulması gerekiyor. Aslında bu evlerde şehrin görüntüsünü bozan bir manzara var Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Adıyaman'a geldiğinde dikey yapılanmaya değil, yapay yapılanmaya dikkat çekmişti. Bu manzara Türkiye'ye daha uygun olduğundan dolayı olsa gerek ki,...