24 / 07 / 2024

Afşine lise mi yapılacak

Afşine lise mi yapılacak

Afşin ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, ilçeye 16 derslikli yeni bir Afşin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yapılacağı müjdesini verdi.

Mülk sahibi mirasını istediğine bırakabilir mi, diğer mirasçılar bu durumda nasıl hak talep eder?

Anne ve babanın hayatta iken evlatlarına mal vermesine “sağlararası kazandırma” işlemi denir. Peki, Mülk sahibi mirasını istediğine bırakabilir mi? Diğer mirasçılar bu durumda nasıl hak talep eder?

Ölen birinin çocukları ve karısı varsa kendi kardeşine miras düşer mi?

Çocukları ve karısı olan bir kişi vefat ettiğinde mirasları, belirli kişiler arasında paylaştırılır. Bu noktada, ölen kişinin kardeşlerine kalıp kalmama durumu merak ediliyor. Peki ölen kişinin mirası çocukları ve karısı olsa da kardeşlerine düşer mi? İşte bu miras konusunun ayrıntıları...

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Ankara'da 15 Temmuz etkinlikleri nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak! 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi?

Kızılay Meydanı'nda yapılacak etkinlikler güvenlik tedbirleri gereği yarın araç trafiğine kapatılacak. Peki, 15 Temmuz'da toplu taşıma ücretsiz mi? İşte ayrıntılar..

Emekli bayram ikramiyesi 2.500 TL mi oldu? Emekliler bayram edecek! Emekli ikramiyesinde son dakika!

Kurban Bayramına sayılı günler kala emekli bayram ikramiyesi ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. Ramazan Bayramında emekliler 2.000 TL bayram ikramiyesi alırken, Kurban Bayramı'nda emekli ikramiyesine zam geleceğine dair haberler gündeme geldi. Emekli bayram ikramiyesi 2.500 TL mi oldu?

Depremzedelerin asgari ücreti 13 bin 500 TL mi olacak? Çalışanlar dikkat! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim öncesi sözlerin yerine getirileceğine ilişkin açıklaması asgari ücret ile ilgili beklentileri katladı. Peki depremzedelerin asgari ücreti 13 bin 500 TL mi olacak? 

Yeni ev sahibi sözleşmeye rağmen kiracıyı tahliye edebilir mi? Kiracılar 1 aylık süreye aman dikkat!

İstanbul'da bir ev sahibi, kiracısına binayı boşanacağı eşine devredeceğini söyleyerek evi tahliye etmesini istedi. Peki, bu durumda kiracı evden çıkabilir mi? Yeni ev sahibi sözleşmeye rağmen kiracıyı tahliye edebilir mi? İşte detaylar...

Anne babalar şu an bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına zam geldi mi?

Dar gelirli haneler için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca çocuk desteği sağlanıyor. Peki çocuk desteğine yeni zam geldi mi? 

Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri dikkat! Nisan ara tatilinde son dakika! Ara tatil iptal mi oldu, ne zaman?

Anaokulu, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12. sınıflar... Nisan ara tatil tarihi resmen açıklandı! MEB son dakika açıklaması geldi. Nisan ara tatili iptal mi, olacak mı? Nisan ara tatili 2023 ne zaman? Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise...

Fantom Master Fryer AF 4500 Yağsız Fritöz ne kadar, özellikleri ne? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Estetik görünümlü Fantom Master Fryer AF 4500 ile yemekler hızlı, az yağlı, sağlıklı ve lezzetli bir ziyafete dönüşür. Sıcak hava akışı ile çıtır çıtır yiyecekler hazırlamanızı sağlar. Peki, Fantom sıcak hava fritözü balık pişirir mi? İşte detaylar...

Kişi sağlığında malını istediğine verebilir mi? Mirasçılık belgesi ile tapuda satış yapılır mı?

Miras kalan ya da kalacak olan mallara dair pek çok kişinin sorusu bulunmaktadır. O sorulardan en bilineni de mirasın devri ve satış işlemleridir. İşte detaylar!

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz'ün indirimli fiyatı yüzünüzü güldürecek! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Smart Air Fryer 6 lt Yağsız Fritöz, geniş iç hacmi sayesinde, az yağ ile 360° ısıtmalı hava sirkülasyonu yaparak nemi içine hapseder ve böylece bir çok yemeğin kısa sürede hazırlanmasını sağlar. 

e-Devlet'ten başvuran PTT'den direkt alıyor! Çocuk desteğine Şubat zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına yardım ödemesi gerçekleştiriyor. e-Devlet'ten başvuran PTT'den direkt alıyor! Çocuk desteğine Şubat zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Afşine lise mi yapılacak Haberi

Afşine lise mi yapılacak


 Afşin ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Mahir Turan, ilçeye 16 derslikli yeni bir Afşin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yapılacağı müjdesini verdi.


Afşin'in eğitim alanındaki fiziki durumu en üst seviyeye çıkartmak için çalışmalara devam ettiklerini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan, "İlçemizdeki eksik olan veya yetersiz olan okul binalarımızı tamamlamak için her türlü adımları atıyoruz" dedi.


Efsus Turan Mahallesinde yeni bir Sağlık Meslek Lisesinin yapılacağını belirten Turan şunları söyledi:


"İlçemizde öğretim faaliyetlerinde devam eden Sağlık Meslek Lisemizin fiziki durumu artık yetersiz kalıyordu. Bu durumu göz önünde bulundurarak Hilal Kent mevkiinde 6 bin 236 metre kare alanda bodrum + zemin + 2 kat olmak üzere toplam 16 derslikli yeni bir okul yapılacak."


Turan, yeni okulun ihalesinin 22 Mart 2016 Salı günü yapım ihalesinin...