21 / 05 / 2024

Afyonkarahisar OSB tapu teslimleri

Afyonkarahisar OSB tapu teslimleri

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırımını tamamlayan işletmelere tapuları verilmeye devam ediliyor.

Afyonkarahisar OSB'ye 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleniyor!

Afyonkarahisar OSB'ye çok sayıda büyük ve orta ölçekli yatırım talebi geldiğini belirten OSB Başkanı Bekir Yeşilay, talepleri karşılamak amacıyla bölgeyi 1 milyon 600 bin metrekarelik yeni alan ekleyerek büyüteceklerine dikkat çekti.

Eminevim Afyonkarahisar'da tapu teslim töreni yaptı!

Afyonkarahisar'da Eminevim'in El Birliği Sistemi'ne katılan aileler tapularına kavuştu.

2017'de 9 OSB'de teknik kolej açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın çalışmaları neticesinde geçtiğimiz yıl Aksaray, Bursa Kestel, Kayseri, Kırşehir, Manisa (2.etap), Şırnak, Afyonkarahisar, Antalya ve Tokat OSB’lerde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) eğitim bursu destekli 9 adet teknik kolej kuruldu..

Afyonkarahisar OSB'de icradan 3.4 milyon TL'ye satılık fabrika!

Afyonkarahisar İcra Dairesi, Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. 4 bin 569 metrekare yüzölçümlü fabrikanın toplam satış bedeli 3 milyon 410 bin 195 TL olarak belirlendi.

Afyonkarahisar OSB asfalt çalışmaları incelendi!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Organize Sanayi Bölgesi’nde devam eden asfalt ve kilitli parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Afyonkarahisar OSB'de yatırımlarını tamamlayan işletmelere tapuları veriliyor!

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırımını tamamlayan işletmelere tapuları verilmeye devam ediliyor.

Torbalı OSB'de ilk tapu verildi!

Türkiye'nin sanayi devi olan Torbalı'da Organize Sanayi Bölgesi'nde daha önce kura ile belirlenen sanayicilere parsellerinin tapusu verilmeye başlandı. İlk tapu dün sahibini buldu..

Kahramanmaraş OSB'de 56 işletme tapusunu alacak!

Kahramanmaraş'ta baraj gölü kenarında, başta tekstil ve çelik mutfak eşyası sektörü olmak üzere 3 bin 200 dönüm yatırım alanı üzerindeki sanayi tesislerinde istihdam edilen 6 bin 567 kişinin yüzünün güldüğü OSB'de, tapu sevinci yaşanıyor.

OSB 'lerde bedelsiz arazi tahsisi yapılacak!

Organize sanayi bölgelerinde (OSB) yatırım yapmayı hedefleyen firmaların beklentisi mutlu sona ulaştı...

OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisinin önü açılıyor!

Yatırımın önünü açmak için atağa kalkan Sanayi Bakanlığı bölgelere göre teşvik uygulamasından sonra şimdi de Organize Sanayi Bölgeleri'nde (OSB) bedelsiz arsa tahsisinin önünü açıyor

Gebze'deki OSB'de 20 fabrikanın inşaatına başlanacak!

Gebze'deki makine OSB'de bu yıl 20 fabrikanın inşaatına başlanacak. 70 şirketin sırada olduğu OSB'de toplam 6 milyar dolarlık yatırım ve 40 bin kişilik istihdam hedefleniyor.....

Yolsuz oluşturulan tapu sicil kaydı mülkiyet hakkı kazandırmıyor!

Yolsuz olarak oluşturulan tapu sicil kaydı hiçbir zaman mülkiyet hakkı kazandırmaz. Başlangıcından beri yolsuz ve geçersiz olan tapu kaydının iptaline ilişkin mahkeme kararı yenilik doğuran değil; mevcut durumu saptayan nitelik taşır....

Eyüp 'teki tapu sorunu tarihe karıştı!

Karadolap   ve Güzeltepe Mahallesi 'nde tapu sorununu çözen Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, önceki akşam da çırçırlılarla buluşarak müjdeli haberi verdi...

Afyonkarahisar OSB tapu teslimleri Haberi

Afyonkarahisar OSB tapu teslimleri

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırımını tamamlayan işletmelere tapuları verilmeye devam ediliyor.Yatırımını tamamlayan Demircioğlu Ramazan Demirel'in tapusu İscehisar Tapu Müdürlüğü'nden onaylanarak, Kaymakamlık makamında verildi.Demirel, tapusunu Kaymakam Ali Altınkaynak tarafından aldı. Devletin kendilerine verdiği imkanlarla sanayici olduğunu dile getiren Demirel, "İş istihdamı sağladık. 71 yaşımızda olmamıza rağmen İscehisar ve ülkemizin kalkınması için çalışmaya devam ediyoruz. Allah razı olsun. Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun"...