23 / 07 / 2024

Ağrı Bobi Dağı nerede

Ağrı Bobi Dağı nerede

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şafi Erim, Babi Dağı’nı yeniden kayak turizmine kazandıracaklarını söyledi. 2014-2015 kayak sezonunda Bobi Dağı’nda kayak yapmaya başlanılacağı belirtildi..

Bakan Özhaseki'den flaş çağrı: İstanbul'da kim belediye başkanı adayıysa 'Nereyi dönüştüreceksin?' diye sorun!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sayılı günler kalan yerel seçimle ilgili konuştu ve megakentlilere kentsel dönüşüme ilişkin bir çağrıda bulundu. 

Almanya’da 'Dar gelirliler için acil sosyal konut yapılsın' çağrısı!

Almanya’da kiracı dernekleri, inşaat sendikaları, sosyal ve sanayi kuruluşlarından oluşan bir ittifak, düşük gelirliler için acil konut yapılması çağrısı yaptı.

Adana’da yıkılmayı bekleyen ağır hasarlı binalar tehlike saçıyor!

Adana’da 6 Şubat deprem felaketinde ağır hasar alan binaların yıkımı halen yapılmadı. Uzmanlar ağır hasarlı bu binalardan bazılarının her an yıkılabileceğini ifade ediyor.

Evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı!

Gaziantep'te, evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı.

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Deprem bölgesinde başlanan toplam inşaat sayısı 200 bini buldu! Orta hasarlı binalar da ağır hasarlı gibi görülecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili konuştu. Bakan Özhaseki, başlanan toplam inşaat sayısının 200 bini bulduğunu aktardı ve orta hasarlı binaların da ağır hasarlı gibi görüleceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Ağrı'da korkutan deprem! Vatandaş kendini dışarı attı

Bingöl'den sonra Ağrı'da da korkutan bir deprem meydana geldi. Vatandaşlar kendini dışarı attı.

Diyarbakır'da ağır hasarlı beş bin 459 binada son dakika gelişmesi! Yarısından fazlası yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'da 5 bin 459 ağır hasarlı bina ile ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Son dakika gelişmesine göre Diyarbakır'da depremlerden etkilenen binaların yarısından fazlası yıkıldı.

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

Ayça Gökalp kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? İnfo Yatırım’da hangi görevi yürütüyor?

Ayça Gökalp ne zaman ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici pozisyonunda görev aldı? İnfo Yatırım’da hangi alanda çalışıyor? İşte Ayça Gökalp ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Elazığ’da 10 bin 694 ağır hasarlı bina yıkılıyor!

Elazığ'da 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ağır hasar gördüğü tespit edilen toplamda 10 bin 694 yapının yıkımına başlandı.

Yeni ekmek kapısı oldu! Ama ağır cezası var

Kısa süreli kiralama sistemi Türkiye'de de her geçen gün daha yaygınlaşıyor. Evini ya da evinin bir bölümünü günlük, haftalık gibi kısa süreli olarak kiraya verenler ek gelir desteği veriyor. Ancak ağır cezaları da var. İşte tüm detaylar...

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Ağrı Bobi Dağı nerede Haberi

Ağrı Bobi Dağı nerede


Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şafi Erim, Babi Dağı’nı yeniden kayak turizmine kazandıracaklarını söyledi.


Eleşkirt 100. Yıl İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Şafi Erim, 8 yıldan beridir çalıştırılmayan ve hırsızlar tarafından yağmalanıp harabeye çevrilen Eleşkirt Kayak Tesisleri’ne ait malzemeleri Ağrı şehir merkezine 18 kilometre uzaklıkta bulunan ve Eleşkirt, Tutak, Hamur, Diyadin ve il merkezindeki kayak severlerin yarım saatte ulaşabilecekleri Bobi Dağı’na kuracaklarını söyledi. Eleşkirt Kayak Tesisleri’nin birçok hukuki probleminden dolayı mevcut yerinde hizmet vermesinin yüzde bir bile ihtimali olmadığını ifade eden Şafi Erim, “Bobi Dağı’nda 1980 yılında, o günün şartlarında bir tesis vardı. Çevremizdeki illerde modern teleferik sistemiyle çalışan pistlerin devreye girmesiyle talep görmediği için terk edilen bölgeyi yeniden kayak turizmine kazandırmayı planlıyoruz. Sayın Valimiz Dr. Mehmet Tekinaslan, kayak...