03 / 05 / 2024

ağrı eleşkirt yeni devlet hastanesi nereye yapılacak

ağrı eleşkirt yeni devlet hastanesi nereye yapılacak

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde yapımına başlanılacak 30 yataklı devlet hastanesi için alandaki binaların yıkımına başlandı. Hastanenin 2014 yılı sonunda hizmete gireceğini ve ilçe halkının sağlık sorunlarına önemli oranda katkı vereceğini bildirildi...

İstanbul depremi iki deprem uzmanını birbirine düşürdü! Celal Şengör, Şener Üşümezsoy'u ağır eleştirdi: Zır cahillik!

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'un beklenen İstanbul depremiyle ilgili açıklamalar yapmasının ardından Prof. Celal Şengör'den ağır eleştiri geldi.

Konutlara ağır vergi yükleri geliyor...

Yeni vergi olmayacağı sözü veren iktidar, oturduğu ev dışında konut alacaklara ağır vergi yükü getireceğini açıkladı. Buna göre, kredi ile  birden fazla konut alacaklar yüzde 15 oranında Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi (BSMV) ödeyecek.  İşte haberin detayları..

Yeni ekmek kapısı oldu! Ama ağır cezası var

Kısa süreli kiralama sistemi Türkiye'de de her geçen gün daha yaygınlaşıyor. Evini ya da evinin bir bölümünü günlük, haftalık gibi kısa süreli olarak kiraya verenler ek gelir desteği veriyor. Ancak ağır cezaları da var. İşte tüm detaylar...

Sanayicilerden çağrı: ‘İktisada uygun yeni program istiyoruz’

ASO Başkanı Seyit Ardıç, iktisadi anlayışa uygun ekonomi programını uygulamaya konulması gerektiğini söyledi. Ardıç, 28 Mayıs’taki ikinci tur seçimlerinin ardından gelecek yeni iktidardan iktisadi anlayışa uygun ve bağımsız Merkez Bankası olan yeni bir program beklediklerini söyledi.

Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını üzecek açıklamalarda bulundu. Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Deprem bölgesindeki müteahhitlerden hükümete çağrı!

Deprem bölgesinde yeni yapılacak konutlarla ilgili hükümet ilk adımları atarken, müteahhitlerden de önemli bir çağrı geldi. Kamu müteahhitleri, konutların bir senede bitirilmesi için ilginç bir talepte bulundu.

Google’da acil toplantı çağrısı!  ChatGPT krizi büyüyor!

Son dönemde en çok konuşulan yeni yapay zeka projelerinden biri olan ChatGPT, Google’da kriz yaratmaya devam ediyor. Konuya ilişkin Google ve çatı şirketi olan Alphabet nasıl aksiyon alacakları üzerinde çalışırken son olarak şirket kurucuları ofise acil toplantıya çağrıldı.

Dev müteahhitlerden hükümete çağrı! Arsa almayalım, kiracı olalım!

Türkiye’nin en ünlü müteahhitleri, inşaat sektöründe artık yeni bir trend oluştuğunu, küçük evlere ilginin artacağını söyledi. Yeni Evim projesinden de umutlu olan sektör devleri ayrıca, hükümetten kamu arazilerine kiracı olmak için çağrı yaparken, yeni dönemde Ege ve Akdeniz’in prim yapacağı görüşü

Hükümete,“Doları bizim için 23 TL yapın” çağrısı!

Uzun süredir kurun artmaması nedeniyle rekabette zorlanan ihracatçılardan hükümete yeni çağrı geldi. Hazır giyim ve konfeksiyon sektörü, ekonomi yönetimine seslenerek, dolar kurunun kendileri için 23 TL olarak uygulanmasını istedi.

Türk halkı YHT’yi çok sevdi! Karaman YHT hattında kırılan rekor yeni hatların müjdecisi mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karaman-İstanbul, Karaman-Ankara YHT parkurunda bir yılda seyahat eden kişi sayısını açıkladı. Hatta kırılan rekor yeni hatların açılabileceği beklentisine yol açtı.

TOKİ Ağrı projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçeye 132 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Ağrı projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle tek bir ilçeye 132 konutluk yeni proje geliyor...

Gümüşün parlayacağı net tarih açıklandı! Bu rakam yeni yıla damga vuracak! Gümüş yatırımcıları yerinde duramayacak!

Analistler, volatil yapısından dolayı son iki yılda yeterince değer görmeyen gümüşün altından daha iyi performans göstereceğini belirtti. Analistler gümüşün parlayacağı net tarihi açıkladı! Bu rakam yeni yıla damga vuracak! Gümüş yatırımcıları yerinde duramayacak!

İslam Memiş elinde gümüş olanlara acil çağrı yaptı! 

Gümüş fiyatları yeni haftaya değer kayıpları ile başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceğini merak ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüşü olanlara acil çağrıda bulundu. 

ağrı eleşkirt yeni devlet hastanesi nereye yapılacak Haberi

ağrı eleşkirt yeni devlet hastanesi nereye yapılacak


Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde yapımına başlanılacak 30 yataklı devlet hastanesi için alandaki binaların yıkımına başlandı.


Eleşkirt ilçesinde yapılması planlanan hastane için belirlenen alanda bulunan ve çürük raporu verilen hastane lojmanlarının yıkımına başlandı. Eleşkirt Devlet Hastanesi Başhekimi Fikriye Tekin, yeni hastanenin çok modern bir şekilde yapılacağını belirterek, bitimini müteakip şu ana kadar ilçeye gelmemiş çok farklı branşlarda uzman doktorun geleceğini ve ilçede birçok ameliyatın yapılabileceğini söyledi. Tekin, hastanenin 2014 yılı sonunda hizmete gireceğini ve ilçe halkının sağlık sorunlarına önemli oranda katkı vereceğini belirtti.



Doğu...