29 / 04 / 2024

Ağrıda hastane yangınından son durum

Ağrıda hastane yangınından son durum

Doğubayazıt'da özel bir hastanede psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören hastanın kapısını kilitleyerek yatakları ateşe vermesi nedeniyle çıkan yangında hastalar, başka hastanelere kaldırıldı. Hastanede ikinci kat kullanılamaz hale geldi.

Bakan Özhaseki'den flaş çağrı: İstanbul'da kim belediye başkanı adayıysa 'Nereyi dönüştüreceksin?' diye sorun!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sayılı günler kalan yerel seçimle ilgili konuştu ve megakentlilere kentsel dönüşüme ilişkin bir çağrıda bulundu. 

Depremde ağır hasar alan binanın hatılından öyle bir şey çıktı ki... Görenler inşaat işçilerini suçladı!

Kahramanmaraş depremlerinde, Adana'da depremde ağır hasar alan ve yıkımına başlanan İnci Apartmanı’nın hatılından metal kap çıktı. Görenler gözlerine inanamadı...

Adana’da yıkılmayı bekleyen ağır hasarlı binalar tehlike saçıyor!

Adana’da 6 Şubat deprem felaketinde ağır hasar alan binaların yıkımı halen yapılmadı. Uzmanlar ağır hasarlı bu binalardan bazılarının her an yıkılabileceğini ifade ediyor.

Elazığ'da ağır hasarlı yapıların yüzde 65'i yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ ilinde ağır hasarlı binaların yaklaşık olarak yüzde 65'inin yıkımı yapıldı.

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Ağrı'da korkutan deprem! Vatandaş kendini dışarı attı

Bingöl'den sonra Ağrı'da da korkutan bir deprem meydana geldi. Vatandaşlar kendini dışarı attı.

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli binaların kentsel dönüşüme sokulması için vatandaşlara çağrıda bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir kez daha tüm vatandaşlarıma, 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sokmaları çağrısında bulunuyorum." şeklinde konuştu.

Son dakika: Bakan Nebati'den zincir marketlere çağrı: Elinizi taşın altına koyun

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, zincir marketlere çağrıda bulunarak "Sizler de gelin elinizi taşın altına koyun" dedi. 

Tahincioğlu’ndan kentsel dönüşüm için ses getirecek çağrı!

Deprem kuşağındaki Türkiye’de bulunan riskli binalar için hükümete önemli bir çağrı geldi. “Kentsel dönüşüm rant kapısı olmamalı" diyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Devlet öncülük yapsın biz dönüştürelim” diye seslendi.

TOKİ Ağrı projesiyle 132 yeni konut geliyor! Bu tarihi kaçırmayın!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ağrı'da 132 konutluk yeni proje inşa edecek.

Çağrı’da sucuk, tereyağı, pirinçteki dev indirimi kaçırmayın! 15 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çağrı markette 10 gün boyunca geçerli olan indirimi sakın kaçırmayın. 10 Eylül ile 20 Eylül arasındaki indirimde sıvı yağından salama, tereyağından çikolataya, çeşitli ürünlerde muhteşem indirimler sizi bekliyor. Stoklar tükenmeden acele edin bu fırsatı kaçırmayın. İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi..

Doların 1 ay sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Ya şimdi bakın ya da sonsuza dek pişman olun!

Altın ve dolar piyasalarında yaşanan hareketliliğin ardından pek çok vatandaş ne yapacağını şaşırırken; Analistler doların 1 ay sonra geleceği rakamı açıkladı. İşte detaylar...

Ağrıda hastane yangınından son durum Haberi

Ağrıda hastane yangınından son durum

Doğubayazıt'da özel bir hastanede psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören hastanın kapısını kilitleyerek yatakları ateşe vermesi nedeniyle çıkan yangında hastalar, başka hastanelere kaldırıldı.


Alınan bilgiye göre, özel bir hastanenin ikinci katında 203 numaralı odada psikolojik sorunları nedeniyle tedavin gören Hatice E. önce odanın kapısını kilitleyerek yatakları ateşe verdikten sonra bileklerini kesti. Kapı kırılarak alevler arasından çıkarılan Hatice E. ilk müdahalesi yapıldıktan sonra polise teslim edildi.


Yangın nedeniyle çalışanlar ve hasta yakınları, hastaları tahliye etti. Daha sonra olay yerine gelen ambulanslara taşınan hastalar, Doğubayazıt Devlet Hastanesine götürüldü. 


Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışması sonucu yangın başka katlara sıçramadan söndürülürken ikinci kat kullanılamaz hale...