06 / 05 / 2024

Ahmet Burak Yaşa

Ahmet Burak Yaşa

ANF İnşaat ve Turizm Limited Şirketi, Ahmet Burak Yaşa, Ertuğrul Faruk Aydın, Orhan Narin tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de Bakırköy, Şenlikköy'de kuruldu.

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Prof. Dr Ahmet Ercan'dan şaşırtan açıklama: Deprem kuşağında olmak nimet! İnşallah deprem olsun ki...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan '' "Deprem kuşağında olmamız bir nimettir' diyerek şaşırtan açıklamalarda bulundu. 

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Mutfağın demirbaşı yağa indirim geldi! Kaçmaz fırsat

Ayçiçek yağında bir büyük indirim de KARADENİZBİRLİK'ten geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet'in 100. yılında yaptığı indirim çağrısına uyan zincir marketlerin ardından KARADENİZBİRLİK, fiyatlarda yüzde 15 indirim yapacaklarını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Staj ve çıraklık sigortasında beklenen açıklama geldi! Üst üste gelişmeler yaşandı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) ilişkin düzenleme 4 milyondan fazla kişiye emeklilik yolunu açtı. Staj ve çıraklık sigortası engeline takılanlara emeklilik yolu göründü.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için müjdeli haber: Toplu ödeme yapılacak!

EYT'lilere müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar toplu ödeme ile 25.000 TL'yi hesaplarında bulacak! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı... Hesaplarını kontrol etmeyi unutmayın! İşte ayrıntılar...

SGK'dan açıklama geldi! Bu tarihte işe başlayanlar 44 yaşında emekli olabiliyor!

Emeklilikte yaşa takılanlar tasarısı üzerindeki çalışmalar hızla devam ediyor. Tasarı kapsamında emeklilik hakkı kazanmak için yaş şartını tamamlayamayanlar için yeni bir gelişme yaşandı.

Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı! O illerin içine resmen soğuk sular serpti! Deprem beklenilmiyor!

Depreme dair uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu konuda Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan yeni açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

EYT'liler dikkat! Emeklilikte yaşa takılanlar Mart'ı beklemeyin hemen maaşlarınıza bakın! Son dakika rakamlar!

Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği EYT düzenlemesi yasa tasarısı olarak Meclis’e geldi. EYT'liler dikkat! Emeklilikte yaşa takılanlar Mart'ı beklemeyin hemen maaşlarınıza bakın! Son dakika rakamlar!

EYT'lilere düşük maaş şoku! Peş peşe hesaplandı! Emeklilikte Yaşa Takılanlar şimdi bu detaya bakın! 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili peş peşe son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. EYT'lilere düşük maaş şoku! Peş peşe hesaplandı! Emeklilikte Yaşa Takılanlar şimdi bu detaya bakın! 

Para nereye gitti? 'Merkez Bankası bankaları acil toplantıya çağırdı' iddiası!

KKM'deki şok düşüşün yanı sıra döviz mevduat hesaplarındaki azalma da dikkat çekti. Ekonomistler "para nereye gitti?" sorusunun peşine düşerken MB'nın bankaları acil toplantıya çağırdığı iddia edildi

Bakan Bilgin açıkladı! Emeklilikte yaşa takılanlar için EYT yaş sınırı, şartı olacak mı?

"EYT yaş sınırı, şartı olacak mı?" sorusu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamasıyla netleşiyor.

EYT düzenlemesinde flaş gelişme! Emeklilikte yaşa takılanlar için yaş şartı değişiyor mu?

Son zamanların en merak edilen düzenlemesi emeklilikte yaşa takılanlar için nefesler tutuldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında Emeklilikte Yaşa Takılanlara yönelik düzenleme ile ilgili son toplantı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi. İşte detaylar...

Ahmet Burak Yaşa Haberi

Ahmet Burak Yaşa

ANF İnşaat ve Turizm Limited Şirketi, Ahmet Burak Yaşa, Ertuğrul Faruk Aydın, Orhan Narin tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile  30 Ekim'de kuruldu.


ANF İnşaat ve Turizm Limited Şirketi iş konusu; 1- Mimarlık, İnşaat Mühendisliği, Mekanik Tesisat Mühendisliği, Elektrik Tesisat Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Jeoloji ve jeofizik Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Şehir ve Bölge Planlama ve diğer mühendislik alanlarında projelendirme ve diğer mühendislik hizmetleri  2- Proje yönetimi, fizibilite raporu, ihale şartnamesi, keşif, metraj, hakediş, geçici ve kesin kabul, şantiye yönetimi, yapı denetimi ve benzeri konularda teknik müşavirlik ve diğer mühendislik hizmetleri 3-Yukarıdaki maddelerde sıralanmış olan tüm mühendislik ve müşavirlik hizmetlerinin kurulu olunan il ve diğer illerde yerine getirilmesi için plan, proje, harita, jeolojik ve sismik etütlerin hazırlanması veya hazırlatılması, bunlara ilişkin meslek...